Toukokuun kampanjat päättyvät pian! Tarjoukset voimassa enää:

Karava tuotteet edullisesti netistä

Oletko aina unelmoinut tyylikkäästä, juuri omiin tarpeisiisi räätälöidystä saunasta? Karava on suomalainen aikoinaan Kärävä-nimellä perustettu perheyritys, joka toteuttaa asiakkaidensa unelmia jo vuodesta 1988. Yritys toteuttaa yksilöllisiä saunaratkaisuja kaikille niille, joiden tavoitteena on luoda laadukas sauna kestävistä huippumateriaaleista. Tuotteet valmistetaan käsityönä yrityksen omassa puusepänverstaassa.

Karava tuo saunaasi aidon tunnelman

Sauna-asiat kannattaa uskoa suomalaisen yrityksen haltuun. Kotimainen Karava ymmärtää tarpeesi. Valikoimasta löydät saunaan perustuotteet, kuten listat, lauteet ja saunapaneelit. Lisäksi voit räätälöidä laudepaketit omiin tarpeisiisi, sillä ne rakennetaan antamiesi mittojen mukaisiksi yrityksen omassa verstaassa. Puuraaka-aine voidaan myös lämpökäsitellä, jolloin se vastustaa paremmin lahoamista ja säätä sekä eristää lämpöä erittäin tehokkaasti. Lämpökäsitelty puu on tummempaa, joten saat sillä helposti säväyttävää luksuksen tuntua saunaasi. Saunan lisäksi Karava tarjoaa myös muiden tilojen viimeistelyyn ja sisäverhoukseen soveltuvia tuotteita – selaa siis Netraudan valikoimaa ja valitse omat suosikkisi!

Kestävät tuotteet laatumateriaaleista

Laadukkaat materiaalit ratkaisevat tuotteiden käyttömukavuuden ja kestävyyden. Karava panostaa korkealaatuisiin raaka-aineisiin, jotka toimitetaan suoraan sahoilta yrityksen omaan verstaaseen. Thermohaapa ja tervaleppä ovat luotettavia, kestäviä ja käyttömukavia materiaaleja, joista voit nauttia jopa vuosikymmenten ajan. Puuseppä-ammattilaiset työstävät puuraaka-aineet kestäviksi ja helposti asennettaviksi. Karavan tuotteista saat runsaasti apua visioidesi toteuttamiseen!

1-48 / 163

163 tuotetta

1-48 / 163

163 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.