Kenwood – Kaikki kodin pienkoneet

Kenwood perustettiin vuonna 1947 ja se on maailman merkittävin kodinkoneyritys. Kenwoodin tuotteita myydään yli 80 maassa ja sen tuotevalikoima kattaa kaikki keittiön pienkoneet kuten kahvinkeittimet, leivänpaahtimet, lihamyllyt, sauvasekoittimet, mehulingot ja -puristimet, vedenkeittimet, tehosekoittimet, vatkaimet, yleis- ja monitoimikoneet sekä valtavan valikoiman lisätarvikkeita yleis- ja monitoimikoneisiin.

Esimerkiksi Kenwoodin monitoimikone on korvaamaton keittiöapuri varustettuna 3,5 litran tukevalla ja kestävällä kulholla. Siinä voidaan sekoittaa niin kuumia kuin kylmiä ruokia ja energiansäästöasetuksella säästyy jopa 50% sähköä. Kenwoodille ominaiseen tapaan ulkonäkö on tyylikäs ja tekee osaltaan keittiöstä arvokkaan näköisen. Kenwoodin tuotteet kestävät katseita, niitä ei todellakaan tarvitse piilottaa kaappeihin vaan ne löytävät paikkansa työtasolta.

Kenwoodin upeat kMix-tuotteet ovat moitteettoman käytön lisäksi upeita sisustuselementtejä, sillä värivalikoimaa riittää aina vihreästä ja keltaisesta pinkkiin ja mustaan saakka. Valikoimasta löytyy vaikkapa hauskannäköinen vihreä leivänpaahdin, jossa on kaikki leivänpaahtimessa tarvittavat ominaisuudet sopivan rapean leivän valmistukseen, siististi ja nopeasti. Paahtimessa on lisäksi kätevä sulatustoiminto. Mukana on myös sämpyläteline, jonka avulla paksumpien leipien ja sämpylöiden lämmitys onnistuu helposti. Valmistettu valualumiinista ja ruostumattomasta teräksestä. kMix-sarjassa on saatavana myös vedenkeitin, joka on laadultaan ylivoimainen ja muotoilultaan tyylikäs ja samalla näyttävä koriste-esine keittiöön. Vedenkeittimissä on näppärä veden määrän ilmaisin ja ne lämmittävät veden kiehumispisteeseen nopeasti ja tehokkaasti. Teräksisessä mehulingossa on litran vetoinen mehukannu, joten mehu valuu suoraan kannuun. Mehulinko sopii kaikille hedelmille ja halkaisijaltaan 7,3 cm syöttöaukkoon mahtuu vaikkapa kokonainen omena. Kaikki osat ovat konepesun kestävät. Kätevällä sitruspusertimella voidaan pusertaa mehu kaikenkokoisista ja kaikenlaisista sitrushedelmistä.

Kenwood helpottaa arkea ja tarjoaa ratkaisun jokaiseen keittiöön. Toiminnallisuuden lisäksi laitteet ovat edistyksellisen kauniita, suoranaisia keittiön valopilkkuja.

Huomioithan, että osa ominaisuuksista saattaa olla mallikohtaisia.

1-19 / 19

19 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-19 / 19

19 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18