Kenwood – Kaikki kodin pienkoneet

Kenwood perustettiin vuonna 1947 ja se on yksi maailman merkittävimmistä kodinkonevalmistajista. Kenwoodin tuotteita myydään yli 80 maassa ja sen tuotevalikoima kattaa kaikki keittiön pienkoneet kuten kahvinkeittimet, leivänpaahtimet, lihamyllyt, yleis- ja monitoimikoneet mehulingot ja -puristimet sekä vedenkeittimet

Kenwoodin upeat kMix-tuotteet ovat moitteettoman käytön lisäksi upeita sisustuselementtejä, sillä värivalikoimaa riittää aina vihreästä ja keltaisesta pinkkiin ja mustaan saakka. Valikoimasta löytyy vaikkapa hauskannäköinen vihreä leivänpaahdin, jossa on kaikki leivänpaahtimessa tarvittavat ominaisuudet sopivan rapean leivän valmistukseen, siististi ja nopeasti. Paahtimessa on lisäksi kätevä sulatustoiminto. Mukana on myös sämpyläteline, jonka avulla paksumpien leipien ja sämpylöiden lämmitys onnistuu helposti. Valmistettu valualumiinista ja ruostumattomasta teräksestä. kMix-sarjassa on saatavana myös vedenkeitin, joka on laadultaan ylivoimainen ja muotoilultaan tyylikäs ja samalla näyttävä koriste-esine keittiöön. Vedenkeittimissä on näppärä veden määrän ilmaisin ja ne lämmittävät veden kiehumispisteeseen nopeasti ja tehokkaasti.

Kenwood helpottaa arkea ja tarjoaa ratkaisun jokaiseen keittiöön. Toiminnallisuuden lisäksi laitteet ovat edistyksellisen kauniita, suoranaisia keittiön valopilkkuja.

1-28 / 28

28 tuotetta

1-28 / 28

28 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16 | Su 12-16