Nyt yli 70 000 tuotteeseen ilmainen toimitus! Kampanja-aikaa jäljellä:

Magnum – Parempiin löylyihin

Tähtisaunojen upeat Magnum-sähkökiukaat tunnetaan korkeasta laadusta ja tyylikkäästä ulkonäöstä. Kiukaat tarjoavat muhkean kosteat löylyt kerta toisensa jälkeen.

Magnum yhdistää kekseliäästi kestävää kuituvalaistusta kiukaaseen. Kiukaiden 12 kuituvaloa valaisevat kiukaan aina puolesta välistä lähtien kiukaan kivipintaa ylöspäin. Kun löylyä heitetään, vesihöyry kohtaa valon tehden saunomisesta tunnelmallista. Kiuas voidaan hankkia myös ilman valoa. Kaikki Magnum-kiukaat on helppo kytkeä ja asentaa paikoilleen, sillä ohjauspaneeli voidaan sijoittaa myös märkään tilaan. Jos kiuas integroidaan alalauteeseen, tulee kiukaan yläosa näyttävästi esiin.

Magnumin kiuas voidaan sijoittaa totuttua vapaammin. Kiukaan alavaippojen välissä on ilmajäähdytys, joka pitää huolen tehokkaasta kiukaan ulkopintojen jäähdytyksestä. Tämän vuoksi kiukaan suojaetäisyydet alalauteeseen ovat vain 20 mm ja ylälauteeseen 70 mm. Erityisen tekniikkansa ansiosta kiukaat sopivat kovillekin saunojille. Kiukaan yläosa voidaan helposti vaihtaa erimuotoisiin tuotteisiin, minkä vuoksi Magnum-tuoteperhe on laaja. Kaikki kiukaiden osat on valmistettu ruostumattomasta metallista.

Kaikkien Magnum-kiukaiden mukana toimitetaan erillinen ohjauspaneeli kiukaalle, jonka saa asentaa saunassa metrin korkeudelle. Ohjauspaneelista voidaan seurata saunan lämpötilaa sekä jäljellä olevaan päälläoloaikaa. Ohjauspaneelin avulla voidaan myös säätää kiukaan valaistusta ja ajastaa kiuas päälle haluttuun aikaan.

Magnumin Malja-kiukaat ovat muodoltaan kauniin kurvikkaita. Kiukaassa on kuituvalaistus, joka korostaa tunnelmallisesti kiukaan kivipintaa. Kun valo etenee kivitilan yläosaan, kivet valaistuvat uudelleen, jolloin kiukaan maljamaisuus korostuu. Kiukaaseen ei tarvita erillistä integrointikaulusta alalauteisiin, koska kiukaan suojaetäisyys alalauteelle on ainoastaan 20 mm. Maljamainen kiuas takaa pitkäkestoiset löylyt osana viimeisteltyä saunanautintoa.

Magnumin tulppaanin muotoisessa kiukaassa on nimensä mukainen yläosa ja se on oiva valinta isompiin saunoihin. Tulppaani henkii ympärilleen rauhaisaa ja ajatonta tunnelmaa. Kiukaan alaosa on samanlainen kuin 6,6 kw ja 9 kw-malleissa, siksi kiukaan suojaetäisyydet ovat edelleen Magnumille ominaiseen tapaan pienet.

Nuoli on tyylikäs vaihtoehto yläosaksi 10,5 kw kiukaalle. Yläosan alareuna on valmistettu leveämmäksi ja yläosa kapenee ylöspäin. Sen ansiosta kuituvalaistus valaisee kiukaan alaosan samalla kun RST-profiilit luovat ympärille kauniin valoheijasteen.

1-38 / 38

38 tuotetta

1-38 / 38

38 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.