Nyt yli 70 000 tuotteeseen ilmainen toimitus! Kampanja-aikaa jäljellä:

Haceka - Täydentää kylpyhuoneesi

Haceka on hollantilainen yritys, joka valmistaa laadukkaita kylpyhuonetarvikkeita vuosien kokemuksella. Omaa kieltään laadusta kertoo yrityksen kylpyhuonetuotteilleen myöntämä 10 vuoden takuu pintakäsittelyn osalta. Laajaan valikoimaan kuuluvat erilaiset kylpyhuonetarvikkeet kuten pyyhekoukut, kylpyhuonehyllyt sekä WC-paperitelineet. Mallisto tarjoaa jokaiseen kotiin soveltuvat tuotteet, joiden avulla kylpyhuone saa uuden ilmeen edulliseen hintaan. Hacekan tuotteiden avulla pienimmätkin yksityiskohdat on huomioitu ja kylpyhuoneesta saa irti entistä enemmän.

Silmää hivelevät mallisarjat joka makuun

Nykyaikainen IXI-kylpyhuonetarvikesarja on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja se soveltuu mitä parhaiten moderniin kylpyhuoneeseen. Näkyvät ruuvit tekevät kokonaisuudesta tyylikkään ja teollisuustuotteen omaisen. Kosmos-sarja taas edustaa ajattomuutta ja on valmistettu kromin värisestä messingistä. Tuotteissa on kätevä piilokiinnitys, jonka avulla tarvikkeet voidaan kiinnittää ruuveilla seinään. Muodot ovat kauniin pyöristettyjä ja linjakkuus puhuttelee käyttäjäänsä välittömästi. Hacekan Allure-sarjan tarvikkeet tarjoavat kylpytilaan nostalgiaa ja koristeellisempaa muotoilua. Jos toiveissa on puhdaslinjaisempi vaihtoehto, on ratkaisu Edge-sarjan kylpyhuonetarvikkeet.

Hacekan kätevät kylpyhuonetarvikkeet käytännössä

Esimerkiksi Hacekan kannellinen WC-paperiteline näyttää hyvältä ja samalla nopeuttaa paperin katkaisua. Saippua-annostelija taas tuo kylpyhuoneeseen lisää yhtenäistä ilmettä tarjoten samalla siistin paikan saippuan säilytykseen. Vankkoja maitolasista valmistettuja hammasmukeja sopivilla telineillä voidaan hankkia jokaiselle perheenjäsenelle ja kätevä hopeanvärinen suihkukori on mahdollista laittaa roikkumaan vaikkapa suihkuseinää vasten koukkujen avulla, joten käyttöön tulee lisää laskutilaa pesuaineille ilman reikien poraamista.

Erityyliset ammeen kahvat helpottavat ammeesta nousua ja pyyhekoukut sekä -renkaat tarjoavat ripustustilaa pyyhkeille juuri niin paljon kuin tarpeen. Kuivauslasta näppärällä seinäkiinnityksellä on aina sopivasti käden ulottuvilla ja auttaa kuivaamaan kylpytilan käden käänteessä.

Valitse ympäristöystävällinen Haceka

Koska Hacekan tuotteet valmistetaan erilaisista metalleista, ne ovat täysin kierrätettäviä. Tämän lisäksi itse valmistusprosessissa pyritään minimoimaan syntyvä jäte ja luonnollista on, että tuotteiden pitkä käyttöikä osaltaan vähentää ympäristöön kertyvää kuormitusta.

1-48 / 101

101 tuotetta

1-48 / 101

101 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.