Gustavsberg - kaikki kylpyhuoneeseen kotiin toimitettuna

Ruotsalainen Gustavsberg on yksi Pohjoismaiden johtavista kylpyhuonetuotteiden valmistajista ja sen historia juontaa juurensa aina vuoteen 1825 saakka, jolloin posliinitehdas perustettiin. Loppu onkin historiaa, sillä valikoima laajeni lopulta vuosien saatossa kattamaan kaiken mitä kylpyhuoneeseen tarvitaan.

Gustavsberg ottaa kaikessa toiminnassaan huomioon ympäristönäkökohdat, joten se on ollut vuosien ajan ympäristösertifioitu yritys. Tavoitteena on sekä yrityksen oman että tuotteiden käyttäjien hiilijalanjäljen pienentäminen. Gustavsberg on patentoinut ympäristöä säästävän tekniikan, jonka avulla säästyy energian lisäksi myös rahaa. Vettä säästävät WC-istuimet ja patentoidut energiatehokkaat hanat ovat lisäksi voittaneet useita kansainvälisiä palkintoja.

Laajasta valikoimasta löytyy ratkaisu jokaiseen kylpyhuoneeseen ja kaikki tarvittavat elementit kuten kylpyhuonekalusteet, WC-istuimet, pesualtaat, kylpyammeet, suihkukalusteet, keittiöhanat sekä monenlaisiin kylpytiloihin sopivat hanat ja suihkut.

Kaikki Gustavsbergin hanat toimivat älykkäästi ja ne on suunniteltu käyttämään vettä mahdollisimman säästeliäästi. Hanoilla on lisäksi elintarvikehyväksyntä, sillä saamme juomavetemme suoraan hanasta, mikä onkin harvinaista maailmanlaajuisesti. Gustavsberg ottaa lisäksi huomioon, että WC-istuin on yksi kodin tärkeimpiä kalusteita. Siksi siltä vaaditaan paljon ja sen on oltava sekä kaunis katsoa että miellyttävä ja hygieeninen käyttää. Kun WC-istuin täyttää nämä vaatimukset, sille istahtaa mielellään vuoden jokaisena päivänä ja sen puhtaanapito on mahdollisimman helppoa. Päivän päätteeksi taas mikään ei rentouta kuin kuuma kylpy ja nosta hetkeksi arjen yläpuolelle. Gustavsbergin kylpyammeet sopivat kaikkiin kokonaisuuksiin, joten niitä ei ole jaoteltu erikseen tuotesarjoihin. Ammeiden ulkonäkö miellyttää silmää ja kestää aikaa. Valinnanvaraa riittää pelkistetystä ammeista ruhtinaallisiin tassuammeisiin saakka.

Gustavsberg tekee yhteistyötä useiden innovatiivisten muotoilijoiden kanssa, joten myös design on aina huippuluokkaa. Kaikki osat sulautuvat vaivattomasti yhteen ja koska hyvä kylpyhuone on käytössä pitkään, kaikki osat ovat korkealaatuisia ja siten kestäviä ja sietävät kosteutta vuodesta toiseen. Valkoinen on kaiken perusta, mutta väreillä ja pintamateriaaleilla voidaan tuoda yksilöllistä ilmettä kylpyhuoneeseen. Gustavsbergin tuotteet kestävät aikaa.

1-48 / 291

291 tuotetta

1-48 / 291

291 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.