Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

Nordlux - Design for the People

Tanskalainen Nordlux perustettiin vuonna 1977 ja yhä edelleen yrityksen tavoitteena on tarjota laadukkaita valaistustuotteita edulliseen hintaan, sillä hyvän muotoilun tulee kuulua kaikille.

Nordluxilla on työkenttänä koko maailma. Vientiä on yli 30:een maahan, Skandinavian lisäksi mm. Saksaan, Ranskaan ja Iso-Britanniaan, uusimpana vientimaana Kiina. Menestys markkinoilla alkaa innovaatiolla, mutta innovaatio yksin ei riitä menestykseen. Tarvitaan myös vahvaa tiimityöskentelyä, jatkuvaa kehitystyötä, hyvää palvelua ja painopisteen kohdistamista asiakkaan tarpeisiin. Nämä seikat tekevät Nordluxista markkinoiden innovatiivisen edelläkävijän.

Nordlux pyrkii jokapäiväisessä työssään ylläpitämään myös sosiaalista ja moraalista vastuuta ihmisistä ja ympäristöstä - ensimmäisestä kynänvedosta aina valmiiseen valaisimeen. Siksi Nordluxin tuote on hyvä valinta meistä jokaiselle. Kiitos Suomessa olevan varaston, nopeat toimitukset ja hyvä palvelu kuuluvat asiaan.

Laaja valikoima tarjoaa ratkaisun kodin jokaiseen kohteeseen

Nordluxin mallistosta löytyy niin kattovalaisimet, seinävalaisimet, lattiavalaisimet sekä pöytävalaisimet. Valikoimaa täydentävät keittiövalaisimet, ulko- ja pihavalaisimet sekä LED-valaisimet eri tiloihin.

Design-tuotteet jokaisen ulottuville

Nordlux suunnittelee design-tuotteita jokaiselle kuluttajalle sopivaksi – tuotteita, joiden laatu kestää vuosia eteenpäin. Hyvä muotoilu kuuluu kaikille. Tyylikkäät tuotteet kutsuvat kaikki mukaan ja antavat tavallisille ihmisille mahdollisuuden toteuttaa sisustusintoaan omassa kodissaan. Muotoilu on suunniteltu yhdistämään eri sisustuksellisia kokonaisuuksia, tuomaan iloa ja tyydytystä, herättämään huomiota, kestämään katseita sekä tehostamaan arkkitehtuurisia ratkaisuja. Tämä tarkoittaa, että viimeisimmän teknologian lisäksi valaisimet miellyttävät silmää ja luovat tunnelmaa jokaiseen päivään. Ajaton, silti trendikäs ulkonäkö kestää hienosti aikaa.

Mallien takaa löytyy useita tunnettuja tanskalaisia eturivin suunnittelijoita, joiden päämääränä on yhdistää valaisimissa ulkonäkö toimivuuteen ja jokaisen ulottuville. Nordlux tarjoaa uusinta teknologiaa sekä puhuttelevaa muotoilua. Kuten Nordluxilla sanotaan: Design for the People.

1-48 / 844

844 tuotetta

1-48 / 844

844 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.