Huhtikuun kampanjat auki! Tarjoukset voimassa enää:

Devi - Kaikki tarvittava sähköiseen lattialämmitykseen

Devin juuret ulottuvat aina vuoteen 1942 asti, jolloin yritys perustettiin Kööpenhaminassa. Nykyään se kuuluu Danfoss-yhtymään, joka on Tanskan suurin teollisuusalan yritys ja tunnetaan Suomessa johtavana lattialämmitysjärjestelmien toimittajana. Devin tuotteet lattialämmitykseen ovat arvostettuja ja käytössä niin kodeissa kuin työpaikoillakin parantaen elämisen laatua ja edistäen samalla myös ympäristön hyvinvointia. Devin tuotteet soveltuvat niin uudis- kuin remonttikohteisiin, aina sisätiloista kellariin. Esimerkiksi Devidry-lämmityselementti voidaan asentaa ilman nykyisen lattiarakenteen rikkomista tai purkamista.

Yrityksen kaikessa toiminnassa otetaan huomioon ympäristönäkökohdat. Tavoitteena on, että koko tuotantoprosessi sekä lopputuote kuluttavat mahdollisimman vähän energiaa ja luonnonvaroja. Lämmitys on tasaista ja tarkkaa, ilman turhaa hukkalämpöä.

Lämmitystä joka kotiin, kuiviin sekä kosteisiin tiloihin

Devi tarjoaa sopivan lattialämmitysjärjestelmän lähes jokaiselle lattiamateriaalille niin kuiviin kuin kosteisiin tiloihin. Luotettavuutensa lisäksi tuotteet ovat kustannustehokkaita sekä helppoja asentaa. Uusi, lämmin lattia voidaan asentaa näppärästi myös vanhan lattian päälle ohuen lämpömaton, saneerauskaapelin ja/tai eristelevyn avulla. Pinnoitteeksi sopivat monenlaiset materiaalit, esimerkiksi laatta, parketti tai laminaatti.

Miellyttävää ja tasaista lämpöä

Devin lattialämmitys tarjoaa kotiin huoletonta ja tasaista lämpöä. Koska lämpö nousee alhaalta ylöspäin, tuntuu lämpö miellyttävältä eikä hukkalämpöä synny. Myös huoneen sisustaminen tulee helpommaksi, sillä huonekaluja sijoiteltaessa ei tarvitse ottaa huomioon pattereita.

Selvää säästöä lämmityskuluihin, jopa -20%


Langattoman DEVIlink™-lämmityksen säätöjärjestelmän avulla voidaan kontrolloida kodin lämmitystä ja siten säästää jopa 20% lämmityskuluissa. DEVIlink™ on uudenaikainen ja langaton lämmityksen ohjausjärjestelmä, joka on myös edullinen hankintakustannuksiltaan ja voidaan vaihtaa vanhojen termostaattienkin tilalle. Erityinen huoneanturi mittaa huoneen lämpötilaa toimien samalla lämpömittarina. DEVIreg™ -termostaatit varustettuina lattialle sijoitettavilla antureilla pitävät huolen tarkasta ja energiatehokkaasta säädöstä lattialämmitykselle.
Huomioithan, että osa ominaisuuksista saattaa olla mallikohtaisia.

1-48 / 62

62 tuotetta

1-48 / 62

62 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.