Varaston loppuunmyynnin viimeisiä viedään, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:

Electrolux - Ilmaise itseäsi hyvällä makumaailmalla

Electrolux on yksi maailman johtavista kodinkonevalmistajista, jonka tuotteita myydään vuosittain yli 50 miljoonaa kappaletta 150 eri maassa. Electrolux-kodinkoneiden suunnittelun ja laadukkaan valmistusprosessin pohja perustuu kuluttajien tarpeisiin ja toiveisiin.

Laajaan tuotevalikoimaan sisältyy uunit, liesitasot, liedet, mikroaaltouunit, kylmälaitteet sekä pesu- ja kuivauskoneet. Lisäksi valikoima kattaa pölynimurit sekä laajan keittiön pienlaitevalikoiman. Electrolux-konsernin ottaa huomioon tuotteissaan, palveluissaan sekä etenkin tuotannossaan kestävän kehityksen. Laadukas tuotesuunnittelussa minimoi ympäristövaikutukset ja sillä varmistetaan tuotteiden korkea energiatehokkuus ja minimoidaan energiankulutus ja saastuttaminen, niin tuotteiden valmistuksessa kuin käytössäkin. Electrolux on saavuttanut alallaan merkittävät huomionosoituksen ja palkinnot toimintansa ansiosta.

Electrolux-keittiössä – Kodin suosikkipaikassa

Lähes puolet Euroopan Michelin-tähdellä palkituista ravintoloista käyttää Electroluxin laitteita. Ammattikeittiöiden parhaat kokemukset ovat nyt tuotu myös kuluttajien ulottuville. Voit keskittyä vain ruoanlaittoon, kun välineet ovat ensiluokkaisia!

Electrolux-kylmälaitteet auttavat huolehtimaan turvallisesta ruoansäilytyksestä. Tuoreiden raaka-aineiden oikeanlainen säilytys on hyvän ateria perusta. Electroluxin FreshPlus-tekniikka takaa ruoan säilymisen pitempään kaikilla hyllyillä, niin etu- kuin takaosassakin. Tehokas ilmankierto mahdollistaa tasaisen lämpötilan ruokien ympärillä ja tasaisen kosteustason. Ruoanvalmistuksen laitteet saavat kotikokin luovuuden kukkimaan. Uunien ja keittotasojen automaattiohjelmat ja erikoistoiminnot mahdollistavat erikoisimpienkin herkkujen onnistumisen kotona.

Design-innovaatiot vailla vertaa

Kodinkoneet ovat oleellinen osa minkä tahansa kodin toimintaa ja ulkonäköä. Niiden toiminta arjen avustajina tulee olla varmaa ja käytännöllistä. Samalla ne ovat näkyvä osa kotia ja keittiötä. Niiden tulee olla tyylikkäitä ja suomalaisen kodin sisustukseen sopivia. Electrolux-kodinkoneiden suunnittelun juuret ovat syvällä pohjoismaisessa design-filosofiassa, jossa pyritään yhtenäiseen brändikokemukseen. Tuotteiden kehittämisessä otetaan huomioon kuluttajien tarpeet ja kokemukset aina siitä lähtien kun kuluttajalle syntyy tarve ja kiinnostus tuotteeseen, asennuksen ja käytön kautta tuotteen käytön lopettamiseen ja hävittämiseen. Kaikki osa-alueet kattava suunnittelu kattaa asiakastyytyväisyyden ja positiivisen Electrolux-kokemuksen.

Electrolux Electrolux Electrolux

1-48 / 165

165 tuotetta

1-48 / 165

165 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.