Syyskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Hiipakka

Hiipakka on tunnettu korkealaatuisista suomalaisiin talouksiin valmistetuista huonekaluistaan. Hiipakka käyttää ympäristöystävällisiä MFC -kalustelevyjä tuotannossaan. Hiipakka on luotettava huonekaluvalmistaja, joka tarjoaa korkealaatuiset vaatekaapit ja liukuovikaapit. Yritys tarjoaa myös suuren valikoiman erilaisia vetimiä, jotka sopivat kaikkiin kaappeihin ja laatikoihin. Tyylikkäillä vetimillä on helppo luoda uusi tyyli sisätiloihin muutamassa minuutissa. Vetimet sopivat Hiipakan tuotteisiin, sekä muihin huonekaluihin. Pienillä yksityiskohdilla voit luoda suuren, näyttävän kokonaisuuden.

Hiipakka - kestävät huonekalut

Sisusta kotiisi suomalaisten suosimaa tyyliä Hiipakan korkealaatuisilla tuotteilla. Netrauta.fi sivusto tarjoaa erinomaisen tavan löytää juuri sinulle parhaimmat tuotteet ja kuljettaa ne suoraan kotiovellesi. Kauniit ja kestävät vaatekaapit ja erittäin tyylikkäät vetimet ovat kaikki helppokäyttöisiä ja erittäin vaivattomia asentaa ja koota. Kaappeja on monta eri kokoa, laatua ja väriä. Netrauta.fi sivustolta löydät varmasti juuri sinun kotisi sisustustyyliin ja värimaailmaan sopivan vaihtoehdon. Sommittele, yhdistele ja toteuta eri tuotteiden avulla ja löydä täysin uusi, uniikki tyylisi.

Hiipakka - suomalaisen valinta

Hiipakka tuottaa ja valmistaa huonekaluja erityisesti suomalaisiin koteihin. Kauniit ja laadukkaat huonekalut kestävät vuosikymmeniä kovassakin käytössä. Tyylejä on yhtä monta kuin kotejakin, ja sommittelemalla löydät uniikin tyylin, joka sulautuu juuri sinun kotisi huoneisiin. Ihastu suureen vedinvalikoimaan ja hanki uudet vetimet keittiönlaatikoihin, kaappeihin ja muihin kodin oviin ja laatikkoihin. Hiipakan kauniit ja edulliset huonekalut tekevät siitä mahdollista jokaisessa kodissa.

1-48 / 77

77 tuotetta

1-48 / 77

77 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.