Hiipakka

Hiipakka on tunnettu korkealaatuisista suomalaisiin talouksiin valmistetuista huonekaluistaan. Hiipakka käyttää ympäristöystävällisiä MFC -kalustelevyjä tuotannossaan. Hiipakka on luotettava huonekaluvalmistaja, joka tarjoaa korkealaatuiset kalusteet yllättävän edullisesti. Tutustu netrauta.fi -sivuston tarjoamaan kattavaan Hiipakka -valikoimaan ja löydä omaan kotiisi sopivimmat tyylikkäät huonekalut kuten vaatekaapit ja liukuovikaapit. Hiipakka tarjoaa myös suuren valikoiman erilaisia vetimiä, jotka sopivat kaikkiin kaappeihin ja laatikoihin. Tyylikkäillä vetimillä on helppo luoda uusi tyyli sisätiloihin muutamassa minuutissa. Vetimet sopivat Hiipakan tuotteisiin, sekä muihin huonekaluihin. Pienillä yksityiskohdilla voit luoda suuren, näyttävän kokonaisuuden. Tutustu huonekaluvalikoimaan huonekalut sivustolla.

Hiipakka - kestävät huonekalut

Sisusta kotiisi suomalaisten suosimaa tyyliä Hiipakan korkealaatuisilla tuotteilla. Netrauta.fi sivusto tarjoaa erinomaisen tavan löytää juuri sinulle parhaimmat tuotteet ja kuljettaa ne suoraan kotiovellesi. Kauniit ja kestävät vaatekaapit ja erittäin tyylikkäät vetimet ovat kaikki helppokäyttöisiä ja erittäin vaivattomia asentaa ja koota. Kaappeja on monta eri kokoa, laatua ja väriä. Netrauta.fi sivustolta löydät varmasti juuri sinun kotisi sisustustyyliin ja värimaailmaan sopivan vaihtoehdon. Sommittele, yhdistele ja toteuta eri tuotteiden avulla ja löydä täysin uusi, uniikki tyylisi. Tutustu Hiipakka -tuotteisiin jo tänään ja saat uuden ajattoman tyylin kotiisi tuossa tuokiossa.

Hiipakka - suomalaisen valinta

Hiipakka tuottaa ja valmistaa huonekaluja erityisesti suomalaisiin koteihin. Kauniit ja laadukkaat huonekalut kestävät vuosikymmeniä kovassakin käytössä. Tyylejä on yhtä monta kuin kotejakin, ja sommittelemalla löydät uniikin tyylin, joka sulautuu juuri sinun kotisi huoneisiin. Ihastu suureen vedinvalikoimaan ja hanki uudet vetimet keittiönlaatikoihin, kaappeihin ja muihin kodin oviin ja laatikkoihin. Kaikki mitä tarvitset, löydät kätevästi netrauta.fi sivustolta. Tee löytöjä jo tänään ja sisusta jo huomenna. Hiipakan kauniit ja edulliset huonekalut tekevät siitä mahdollista jokaisessa kodissa.

1-100 / 154

154 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-100 / 154

154 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18