Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Lammi - Betonista valmistetut laatutuotteet

Lammi tunnetaan Suomen vanhimpana ja suurimpana betonisten rakennuskivien valmistajana. Vuonna 1956 perustettu yritys tarjoaa monipuolisen ladottavien betonikivien ja ympäristöbetonituotteiden valikoiman. Perheyritys on raivannut tiensä alansa huipuksi, kiitos innovatiivisen asenteen ja tinkimättömän laadun.

Lammin betonituotteiden kestävyys on ylivoimaista. Tämän lisäksi ne ovat mittatarkkoja, paloturvallisia, lahoamattomia ja säänkestäviä. Ääriolosuhteet kovasta pakkasesta kuumaan kesäpäivään eivät vaikuta Lammi-tuotteisiin millään tavalla. Kattavaan valikoimaan kuuluvat pihakivet, harkot ja anturamuotit.

Kivet ja harkot jokaiseen kohteeseen

Lammin muurikivi on tyylikäs ja maanläheinen ratkaisu, jossa on kaikki yrityksen tuotteille tunnetut laatuominaisuudet helppokäyttöisyydestä kestävyyteen. Muurikiven avulla voidaan toteuttaa näppärästi niin tukimuuri kuin kukkapenkin reuna. Koska tuote on jykevä, voidaan sen avulla tasoittaa kätevästi myös pihan korkeuserot.

Lammi tunnetaan laadukkaista rakennusharkoistaan ja uraauurtavasta työstään muottiharkkojen kehittämisessä. Yritys toikin ensimmäisenä markkinoille innovatiiviset ääntä ja kylmää eristävät lämpökivet. Lammin timanttihiottujen harkkojen mittatarkkuus etsii vertaistaan ja jokaiseen kohteeseen löytyy optimaalinen ratkaisu. Tarkan määrämitan ansiosata Lammin muottiharkoilla on helppo asentaa myös korkeat rakenteet.

1-48 / 60

60 tuotetta

1-48 / 60

60 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.