Lammi - Betonista valmistetut laatutuotteet

Lammin Betoni tunnetaan Suomen vanhimpana ja suurimpana betonisten rakennuskivien valmistukseen keskittyvänä yrityksenä. Jo vuodesta 1956 lähtien toiminnassa ollut yritys tarjoaa monipuolisen ladottavien betonikivien ja ympäristöbetonituotteiden valikoiman. Perheyritys on raivannut tiensä alansa huipuksi, kiitos innovatiivisen asenteen ja tinkimättömän laadun. Samaan konserniin kuuluu myös mm. Lammi-Kivitalot Oy.

Lammin betonituotteiden kestävyys on ylivoimaista ja lisäksi ne ovat mittatarkkoja, paloturvallisia sekä lahoamattomia ja säänkestäviä. Näin ollen ääriolosuhteet kovasta pakkasesta kuumaan kesäpäivään eivät vaikuta betoniin millään lailla. Kattavaan valikoimaan kuuluvat niin pihakivet ja -laatat kuin perustukset kuten harkot.

Kivet ja harkot jokaiseen kohteeseen


Lammin muurikivi on tyylikäs ja maanläheinen ratkaisu, jossa on kaikki yrityksen tuotteille tunnetut laatuominaisuudet helppokäyttöisyydestä kestävyyteen. Muurikiven avulla voidaan toteuttaa näppärästi niin tukimuurin teko kuin kukkapenkin reunan rakennus. Koska tuote on jykevä, voidaan sen avulla tasoittaa kätevästi myös pihan korkeuserot. Reunakivi taas on oikea valinta silloin, kun tarkoituksena on kivetysten reuna-alueiden viimeistely ja siistiminen. Reunakivi estää nurmikon juuristoa pääsemästä kivetyksen alle ja sitä voidaan käyttää myös nurmikenttien ja sora-alueiden erottamiseen. Laatoitus saadaan viimeistellyn näköiseksi ja korkealuokkaiset kotimaiset tuotteet sopivat taatusti suomalaisiin haastaviin sääolosuhteisiin.

Pihakivetys viimeistelee kodin pihamaan. Se on kuin käyntikortti, johon kannattaa panostaa. Tummat sävyt luovat voimakkaita kontrasteja kun taas vaaleammat asettuvat maisemaan hillitymmin. Lammin pihakivillä voidaan rakentaa niin suorempia alueita kuin reunakohtia ja kaaria.

Lammin esikatkaistu lämpökivi sopii hienosti niihin kohtiin, joissa 600 mm pituista peruskiveä ei voida käyttää. Lämpökiven sopeutumiskyky ja monipuolisuus sopii käytettäväksi haastavimmillakin työmailla. Muottikivi taas soveltuu myös hankaliinkin paikkoihin kuten maatalouden ja teollisuuden rakenteisiin. Siihen voidaan kätevästi asentaa myös vaakateräkset syvennyksien ansiosta.

Huomioithan, että osa ominaisuuksista saattaa olla mallikohtaisia.

1-41 / 41

41 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-41 / 41

41 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18