Beslag Design

Beslag Designin vetimillä tuot uutta sisustustyyliä pieniä yksityiskohtia käyttäen. Voit asentaa Beslag Designin vetimet ja nupit mihin tahansa kotisi kaappiin, laatikostoon tai oviin. Kaunis ja tyylikäs vedin antaa kotiisi uutta ilmettä erittäin edullisella ja helpolla tavalla. Korvaa rikkoutuneet tai epätyylikkäät ovenkahvat tuossa tuokiossa ja nauti Beslag Designin modernista näyttävyydestä. Voit tilata uudet vetimet ja nupit kätevästi kotiin kuljetettuna netrauta.fi sivustolta. Beslag Design-tuotevalikoima on ilahduttavan laaja ja löydät oikean vetimen kaikkiin tarvittuihin kohteisiin. Väliovenpainikkeet, vääntönupit ja lankavetimet ovat kaikki helppoja asentaa ja kestäviä käytössä.

Beslag Design - helppo tapa sisustaa

Haaveiletko uudesta sisustustyylistä, mutta et halua suurta remonttia tai kalliita hankintoja? Beslag Designin vetimillä saat mukavia yksityiskohtia sisustukseen ja uusit kotisi tyyliä edullisesti ja ilman suuria hankintoja. Hanki modernin tyylikäs lankavedin tai perinteikäs nuppivedin samasta osoitteesta ja yhdistele tyylejä helposti ja vaivattomasti. Kaikki vetimet ovat erittäin korkealaatuisia ja kestäviä käytössä. Tutustu suureen valikoimaan ja löydä suosikkisi satojen vaihtoehtojen joukosta jo tänään. Beslagin avulla uudistat kotisi ilmeen helposti ja hauskalla tavalla.

Beslag Design - kodin kaikkiin huoneisiin

Beslag tuo mahdollisuuden uusia kotisi ilme kaikissa huoneissa ilman suuria hankintoja. Uusi keittiösi kaappien ja laatikostojen vetimet kerralla ja huomaa, kuinka iloiseksi uusi tyyli saa jokaisen päiväsi! Korista kylpyhuoneen ovet ja väliovet kiiltävillä nuppivetimillä ja tuo uutta käytännöllisyyttä vaatekaapin laatikoille lankavetimen avulla. Yhdistele, sommittele ja toteuta juuri sinun näköisesi sisustustyyli kauniiden ja tyylikkäiden vetimien avulla. Tämän helpommaksi sisustaminen ei enää tule! Anna Beslag Designin ja Netraudan auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivimmat ratkaisut. Uudista kaapit, laatikot ja ovet alta aikayksikön. Aloita kotisi uuden ilmeen toteuttaminen ja sisustaminen jo tänään!

1-48 / 997

997 tuotetta

1-48 / 997

997 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.