Huhtikuun kampanjat auki! Tarjoukset voimassa enää:

Finlayson - Rakastetut kodintekstiilit edullisesti Netraudasta

Finlayson on Suomen myydyin ja rakastetuin kodintekstiilivalmistaja. Lähes 200-vuotinen historia on opettanut Finlaysonia rakastamaan arkea, koteja ja erilaisia sisustustyylejä enemmän kuin itseään. Finlayson oli aikoinaan Pohjoismaiden suurin teollisuusyritys ja edelläkävijä monessa asiassa. Tänä päivänä se on vakuuttunut siitä, että ainoa oikea tapa kunnioittaa historiaa on toimia yhtä vastuullisesti, rohkeasti ja ennakkoluulottomasti kuin Finlaysonin varhaiset omistajat.

Tätä tarinaa ei mainostoimisto keksinyt

Finlaysonin tarina alkaa vuodesta 1820. Lyhyessä ajassa siitä tuli Skandinavian suurin teollinen yritys. Sen kasvu perustui ainutlaatuiseen rohkeuteen ja ennakkoluulottomuuteen. Sen kutomosalissa sytytettiin Pohjoismaiden ensimmäinen sähkövalo, yrityksellä oli oma sairaala, päiväkoti, koulu, palokunta, apteekki ja vanhainkoti. Se loi oman sosiaaliturvajärjestelmän aikana jolloin sellaisesta ei oltu kuultukaan. Merkittävintä kuitenkin on se, että Finlayson oli ensimmäinen yritys Suomessa, joka tarjosi naisille mahdollisuuden itsenäiseen elämään – oman asunnon ja toimeentulon. Naisen asemasta Suomessa kertoo se, että maa antoi ensimmäisenä Euroopassa vuonna 1906 naisille äänioikeuden.

1951 perustettu atelje toimi etujoukoissa aikana jolloin skandinaavinen tekstiilidesign valloitti maailman omaperäisen pelkistetyllä, värikkäällä ja raikkaalla otteellaan. Tätä taustaa vasten on helppo ymmärtää, miksi Finlayson on edelleen Suomen ylivoimaisesti rakastetuin kodintekstiilivalmistaja. Ehkäpä tuhansilla ja tuhansilla ihastuttavilla, muistoja herättävillä kuoseillakin on oma osuutensa tarinassa, joka tänä päivänä elää ja hengittää uusien omistajien kautta uutta tulemista – rohkeaa ja ennakkoluulotonta – juuri sellaista, josta yrityksen perustaja James Finlayson voisi olla ylpeä.

Finlaysonin valmistaa suosittuja kodintekstiilejä niin makuuhuoneeseen, keittiöön, kuin kylpyhuoneeseen. Lisäksi löytyy laaja valikoima verhoja ja tyynynpäällisiä unohtamatta satumaista tunnelmaa luovia Muumi-tuotteita.

Finlaysonin arvot eivät tule konsulteilta

Yrityksen arvot eivät tule konsulteilta. Ne tulevat 1800-luvulta. Sellaisia arvoja jotka johtavat yrityksen toiminta ei voi keksiä. Eikä niitä voi muutella kulloisenkin asenneilmapiirin mukaan. Ne eivät ole ostettavissa, eivätkä ne ole markkinoinnin muovailuvahaa.

Arvojen on oltava totta. Finlaysonin arvot tulevat 1800-luvulta - ajalta jolloin se kasvoi lyhyessä ajassa pienestä konepajasta Pohjoismaiden suurimmaksi teollisuusyritykseksi. Silloin Finlayson toimi itsenäisesti. Se oli suvaitsevainen ja rohkea. Ja se oli kiinnostunut maailmasta, asioista ja ilmiöistä. Tämän päivän Finlayson elää, hengittää ja toimi edelleen näiden arvojen mukaan.

1-48 / 254

254 tuotetta

1-48 / 254

254 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.