Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

AEG – Älykkäät kodinkoneet

AEG on osa Electrolux Groupia, joka on maailman johtava kodinkonevalmistaja. Tälle laadukkaista, isoista kodinkoneistaan tutulle huippubrändille luonteenomaista on tyylikkäät tuotteet, edistyksellinen tekniikka ja palkittu muotoilu sekä tyylikkyys.

AEG:n perusperiaatteena on alusta alkaen ollut design ja sen tehtävä tukea hyvin teknisten tuotteiden toiminnallisuutta. Saksalainen suunnitteluperinne näkyy AEG:n tavoitteesta pyrkiä täydellisyyteen niin toimivuudessa, ulkonäössä, käyttökokemuksessa kuin kestävyydessäkin. Loppukuluttajan toiveet ja tarpeet ovat tuotesuunnittelun keskiössä ja tämä takaakin huipputuotteet myös suomalaisen kuluttajan kotiin.

Laaja tuotevalikoima keittiösi parhaaksi

AEG:n kodinkoneet edustaa maailman edistyksellisintä kärkeä ja monipuoliseen tuotevalikoimaan kuuluu mm. kylmälaitteet, liesitasot, mikroaaltouunit sekä pesu- ja kuivauskoneet. Mahdollisuuksia oman keittiön fiksuun koneistamiseen on monia aina perusratkaisuista monipuolisiin, räätälöityihin kokonaisuuksiin.

Pienenkään keittiön kodinkoneista ei tarvitse tinkiä valikoiman tuodessa mahdolliseksi myös kapeampien laitteiden valinnan. Muotoilua ei ole unohdettu minkään mallin kohdalla, vaan aina voi luottaa että kodinkoneet ovat osa sisustusta, niin integroituna kuin vapaasti sijoiteltunakin. Valmiit ohjelmat vievät kotikokin herkut uudelle tasolle, pitkälle mietityt kylmäsäilytysratkaisut takaavat tuoreuden ja hiljainen sekä tehokas astianpesukone viimeistelee kokonaisuuden.

Luota puhtaaseen laatuun pyykinkäsittelyssä

Pyykkipäivän pelastaa AEG:n pyykinpesukoneet sekä kuivausrummut. Varmista kotiaskareiden sujuvuus ja puhdas lopputulos joka kerta monipuolisilla pyykinpesuohjelmilla sekä kätevillä lisätoiminnoilla. Kuivausrumpu viimeistelee tuloksen hellävaraisesti energiaa tuhlaamatta. AEG takaakin että suosikkivaatteesi saavat hellimmän mahdollisimman käsittelyn ja säilyvät uudenveroisina pitempään. Voit huoletta kuivata myös arat tekstiilit, kuten silkin ja villan, AEG-kuivausrummussa. Kun haluat tehostaa tilankäyttöä, mutta silti laadukkaan pesu- ja kuivaustuloksen, kannattaa tutustua AEG:n kuivaaviin pesukoneisiin. Samalla säästät aikaa, kun voit ohjelmoida niin pesu- kuin kuivausohjelmankin samalla kerralla.

AEG AEG AEG
  • 1

1-35 / 35

35 tuotetta

  • 1

1-35 / 35

35 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.