Narvi - Täydellisiä löylyjä, täydellistä rentoutumista

Kesäsaunassa koivunlehdet tarttuvat iholle ja tuoreen vihdan lempeä tuoksu täyttää ilman. Löyly höyrystää ikkunalasin takana lepäävän maiseman. Hikipisarat jäähtyvät iholle tuulenvireessä. Arkena kotona odottaa pitkän päivän jälkeen lämpiävä sauna. Kaiteelle nostettuihin jalkoihin leviää rentous. Kerta kiellon päälle heitetty löyly kihelmöi yläselässä.

Saunomista ei suomalaiselle tarvitse selittää. Meistä jokaisella saunaan liittyy vahvoja muistoja ja tunteita. Sauna on paikka, jossa irroittaudumme hetkeksi kaikesta muusta. Annamme pehmeän löylyn rentouttaa, hien tulla ja mielen tyhjentyä. Olemme sellaisia kuin olemme, yksin tai yhdessä. Ja mitä täydellisempi löyly, sitä täydellisempi kokemus.

Narvi on luonut täydellisiä löylyjä koteihin, mökeille ja julkisiin saunoihin yli 80 vuoden ajan. Narvi on kasvanut suomalaisen saunakulttuurin mukana ja myös vauhdittanut sen kehitystä. Narvia ajaa edelleen halu tarjota ihmisille vahvoja löylykokemuksia. Tämä vaatii periksiantamatonta asennetta ja paljon hikeä suunnittelupöydän äärellä, verstaalla ja toki myös saunassa.

Jokainen Narvin kiuas suunnitellaan ja valmistetaan käsityönä Rauman Lapinkylässä. Narvi haluaa tarjota asiakkaille tuotteita, jotka kestävät aikaa ja katseita, sekä säilyttää saunaosaaminen Suomessa.

Narvilla laadun takaavat vannoutuneet saunaihmiset, jotka suunnittelevat ja valmistavat kiukaita paitsi asiakkaille, myös itselleen. Narvi haluaa seisoa ylpeinä tuotteidensa takana ja mahdollistaa ansaittuja rentoutumisen hetkiä nyt ja tulevaisuudessa.

1-48 / 111

111 tuotetta

1-48 / 111

111 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.