Kyberhinnat VAIN tänään! Aikaa jäljellä:

Narvi - 100% suomalaisia kiukaita

Narvi Oy on lähes 80 vuotta sitten perustettu täysin suomalainen yritys. Narvi Oy pitääkin sisällään tuotemerkit Narvi, Aito ja Kota. Itse Narvi-tuotemerkin alle kuuluvat laadukkaat ja suomalaiseen saunaan täydellisesti sopivat kiukaat sekä valmispiiput ja hormit.

Narvin saunatuotteet ovat täysin suomalaisia niin suunnittelun kuin valmistuksen osalta. Ympäristöystävällisyys on kaiken toiminnan taustalla ja kestävyyteen ja helppohoitoisuuteen panostetaan. Kiukaan lasimainen emalipinta tekee puhtaanapidosta hyvin helppoa, sillä pöly ja lika eivät tartu kovin helposti. Emaloinnin ansiosta kiukaan teräsosat eivät ruostu ja kiuas on rakenteeltaan jämäkkä. Narvi onkin Suomen ainoa emalipintaisia kiukaita valmistava yritys.

Narvi-puukiukaat kuluttavat mahdollisimman vähän puuta lämmetäkseen ja siten päästöt ovat pienemmät. Palamistekniikkaan on kiinnitetty erityistä huomiota ja tuloksen vahvistaa myös VTT:n CE-merkintä: esimerkiksi Narvi NC 16 –kiukaan hiilimonoksidipäästöt ovat yli kymmenen kertaa sallittua pienemmät. Tämä on seurausta uniikista putkistorakenteesta, jonka vuoksi puu palaa mahdollisimman puhtaasti ja tehokkaasti.

Tämän lisäksi Narvi Oy:n Aito-kiukaat ovat saaneet muotoilustaan kunniamaininnan FinnTec 10 -messuilla, perusteena oikeanlainen yhdistelmä perinteikkyyttä ja tukevaa laatua. Aito-kiukaat ovat moderneja ja kestäviä. Niissä on suuri kivimassa, joka muodostaa pehmeät löylyt. Jatkuvalämmitteisten kiukaiden ominaisuudet ovat saaneet erityistä huomiota ja ohutlevyä on käytetty hienosti samalla käyttöön liittyvät tapaturmariskit huomioiden.

Sauna on suomalaiselle rentoutumisen paikka, jossa kaiken tulee olla sopusoinnussa ja toimia moitteetta. Jatkuvat innovaatiot ja tutkimustyö sekä vuosikymmenten kokemus tekevät tuotteista huippulaadukkaita sekä uskomattoman luotettavia. Narvin kiukaat ovat omalta osaltaan käsitteitä suomalaisessa saunakulttuurissa. Edellä mainittujen tuotteiden lisäksi Narvin kiuas kuuluu Kotan upeisiin pihasaunoihin.

1-100 / 124

124 tuotetta

1-100 / 124

124 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-20.00 | La 10-18