Fiskars-tuotteet kätevästi kotiin netistä

Vuonna 1649 perustettu Fiskars on vanhin suomalainen yhä toimiva yritys. Ja hyvin toimiikin: keittiö-, puutarha- ja pihatuotteistaan sekä työkaluistaan tunnettu yritys on todellinen suomalainen menestystarina, joka on kasvanut pienestä rautaruukista moderniksi pörssiyhtiöksi. Fiskarsin tuotteita myydään nykyään yli sadassa maassa. Tuotteista tunnetuin on varmasti oranssikahvaiset sakset. Vuonna 1967 syntynyttä klassikkoa on myyty meillä ja maailmalla reilusti yli miljardi kappaletta. Legendaarinen oranssi sävy on tuttu myös monista muista Fiskars-tuotteista. Fiskars pysyy vuodesta toiseen suomalaisten arvostetuimpien tuotemerkkien kärkijoukossa (Brändien arvostus -tutkimus), eikä syyttä. Korkea laatu, kestävyys, käytännöllisyys, kaunis ja toimiva muotoilu sekä tietenkin vuosisatojen kokemuksesta ammennettu tietotaito ovat kuluttajien vankkumattoman suosion perusta.

Laadukkaat puutarha- ja keittiövälineet Fiskarsilta

Fiskarsin työvälineet ovat monen kotipuutarhurin ja -viljelijän luottotuotteita. Esimerkiksi kätevä kastelukela on täydellinen ratkaisu nurmikon ja puutarhan nopeaan ja helppoon kasteluun. Kun onnistunut sato on korjattu, mikä nautinnollisempaa kuin valmistaa rakkaudella kasvatetun oman sadon antimet herkullisiksi ruokalajeiksi? Netraudasta voit hankkia laadukkaat Fiskarsin veitset sekä keitto- ja paistoastiat, joilla käsittelet ja valmistat kauniita ja maistuvia aterioita. Veitsivalikoimasta löydät kaikki ruoan valmistamiseen ja käsittelyyn tarvittavat veitset, oli päivän menyyssä sitten juureksia, kasviksia, kalaa tai lihaa. Pannuja, kattiloita ja kasareita on myös tarjolla moneen tarpeeseen ja kaikille liesityypeille.

Fiskars-tuotteet kestävät aikaa ja käyttöä

Fiskars suhtautuu intohimoisesti sellaisten tuotteiden luomiseen, jotka kestävät sukupolvelta toiselle. Tarkka suunnittelu, käyttömukavuus ja huolellinen testaaminen synnyttävät tuotteita, joihin on ilo tarttua aina uudestaan. Fiskars-tuotteiden valmistuksessa panostetaan valmistusmateriaalien elinkaaren pidentämiseen, uudelleenkäyttämiseen, kierrätysmateriaalien hyödyntämiseen ja tuoteturvallisuuteen. Esimerkiksi keitto- ja paistoastioissa on käytetty vain turvallisia ja kestäviä pinnoitteita, joiden ansiosta ruoanlaittoastioista on hyvin hoidettuina iloa vuosikausiksi. Ei ihme, että suomalaisille Fiskars on laadun synonyymi. Hanki siis sinäkin kotiisi kauniita, kestäviä ja käytännöllisiä Fiskars-tuotteita - edullisesti Netraudasta!

1-14 / 14

14 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-14 / 14

14 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18