Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Clen – Kun tavoitteena on moitteeton puhtaus

Clen valmistaa painepesureita, teollisuusimureita ja vesipumppuja, jotka edustavat alansa huippua. Esimerkiksi painepesureita tekee Interpump Group, joka tunnetaan maailman suurimpana teollisuusimureiden valmistajana. Tuotanto on ISO 9000-laatustandardin mukaista ja kaikessa toiminnassa kunnioitetaan asiakkaiden toiveita ja tarpeita. Tehokkaita, kestäviä ja teknisesti ylivertaisia Clen-pesureita ja –imureita on myyty Suomessa jo yli 25 vuoden ajan.

Clenin laadukkaisiin siivoustuotteisiin kuuluvat höyrypuhdistimet, märkä-/kuivaimurit, pesevät imurit sekä yleisimurit. malliston märkä-/kuivaimurit soveltuvat ominaisuuksiensa ansiosta jopa ammattikäyttöön. Hiljainen käyntiääni yhdistettynä sujuvaan liikkuvuuteen ja edulliseen hintaan tekevät tästä mallista suositun. HEPA-suodatin voidaan pestä, joten se pysyy käyttökelpoisena pidempään. Kun säiliö on täynnä, sammutustoiminto sammuttaa imun. Imurista löytyy myös kätevä puhallustoiminto vaikkapa työtasojen puhallukseen.

Clenin monitoimikone puhdistaa kaikenlaista pintaa nopeasti ja tehokkaasti. Kaikki kodin pinnat lattiasta kattoon huonekaluja ja ikkunoita unohtamatta ja vaikkapa auton penkit puhdistuvat käden käänteessä. Painehuuhtelu- ja imurijärjestelmän lisäksi monitoimikonetta voidaan käyttää myös tavallisena pölynimurina tai vesi-imurina.

Ammattikäyttöön suunnitelluilla yleisimureilla onnistuu helposti myös portaiden siivous pitkän imuletkun ja johdon avulla. Kevyet yleisimurit mahtuvat pienempäänkin tilaan. Clenin mallistosta löytyy myös lakaisukoneet, jotka soveltuvat niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Valikoimaan kuuluvat myös huippulaadukkaat painepesurit. Mallisto kattaa kuumavesipainepesurit, kylmävesipainepesurit sekä polttomoottoripainepesurit.

Clenin painepesuri irrottaa kaikkein hankalimmankin lian turbosuuttimen avulla sekä kolmetoimisen pesusuuttimen avulla. Ergonomisen pesukahvan ja keveyden vuoksi painepesuria on mukava käyttää. Jos sähkönsaanti on ongelma, on sopiva vaihtoehto polttomoottorilla toimiva edullinen painepesuri, jossa on helppokäyttöinen teollisuusmoottori ja patentoitu multireg-suutin huolehtimassa moitteettomasta lopputuloksesta.

Clenin vesipumppuihin kuuluvat puutarhapumput, uppopumput ja vesiautomaatit. Puutarhapumppu tuottaa tarvittavan paineen kasteluun ja helpottaa näin osaltaan pihan hoitoa. Painevesiautomaatti taas on perinteinen apuväline puhtaan koti- sekä puutarhaveden pumppaukseen.

1-48 / 61

61 tuotetta

1-48 / 61

61 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.