Philips Hue valaistusjärjestelmä netistä

Philips Hue on innovatiivinen älyvalaistus, joka tekee arjestasi miellyttävää. Modernit led-valot yhdistettynä reitittimeen ja sovelluksen kautta ohjaamiseen ovat uudenlaista valaisinteknologiaa. Tässä valaisinjärjestelmässä on huomioitu trendikkyyden lisäksi niin tehokkaat tulokset kuin ensiluokkainen käyttömukavuus. Philips Hue on uuden sukupolven ratkaisu, jolla luot kotiisi täysin uudenlaisen ja helposti hallittavan valaisinkokonaisuuden. Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa huipputuotteet jo tänään!

Philips Hue älyvalaistus mullistaa arkesi

Oletko koskaan miettinyt, millaista olisi ohjata koko kodin valaistusta sohvalta nousematta tai maapallon toisella puolella sijaitsevasta lomakohteesta käsin? Nyt se on mahdollista, sillä Philips on kehittänyt älykkään valaistusjärjestelmän, jota ohjataan mobiilisovelluksen kautta muutamalla painalluksella.

Järjestelmän käyttöönotto käy nopeasti tekniikkaan perehtymättömältäkin, ja voit ohjata järjestelmään liitettyjä valoja mistä tahansa ja milloin tahansa – kunhan vain olet nettiliittymän äärellä. Valaistuksen ohjaus käy reaaliaikaisesti, mutta voit myös ohjelmoida sen etukäteen tarpeidesi mukaiseksi. Voit suunnitella mielesi mukaan erilaisen valaistuksen päivän jokaiseen hetkeen. Oli valitsemasi kokonaisuus millainen tahansa, Philips Hue -valaisimet tuovat elämääsi aimo annoksen helppoutta ja joustavuutta.

Philips Hue
Philips Hue

Philips Hue tuotteet edullisesti Netraudasta

Philips Hue -tuoteperhe sisältää runsaasti erilaisia valaisimia niin peruskäyttöön kuin tunnelmavalaistukseen ja trendikkääseen värivalaistukseen. Tästä valikoimasta löydät kaiken tarvitsemasi, oli tavoitteenasi sitten pehmeän himmeä iltavalaistus tai kirkas luku- tai työvalaistus.

Järjestelmän tekniset mahdollisuudet ovat lähes loppumattomat: voit luoda erilaisia valaistuskokonaisuuksia huoneittain ja kellonajoittain. Tämä valaisinjärjestelmä on oikea valinta, kun haluat luoda kotiisi niin tyyliä, tehokkuutta kuin tunnelmaakin. Valitse luotettavan, laadukkaan ja asiantuntevan tuotemerkin uusi teknologia ja nauti paremmasta arjesta!

Tilaa näppärä Philips Huen aloituspakkaus ja astu älyvalaistuksen maailmaan! Yllätyt varmasti kaikista niistä mahdollisuuksista, joita Philips Hue -älyvalaistus tarjoaa kotiisi!

Philips Hue
Philips Hue

Viiden tähden tuotteita!

Philips Hue

Liiketunnistin Philips Hue, Motion Sensor

HUE valot liiketunnistimilla ovat kyllä todella näppäriä. Mukava kun pimeässä talossa liikkuessa liike saa hämärät valot syttymään. Pienet ja siistit, helposti asennettavat mokkulat nämä.
- Akekoski

Philips Hue

LED-valonauha Philips Hue LightStrips+ 2 m

Minulla on kokemusta Philips Hue tuotteista ennestään, kotimme on valaistu niillä kokonaan. Käyttöönotto on helppoa, nauha on riittävän joustava ja liimapinta on hyvin tarttuva. Valojen ohjelmoiminen kännykkäsovelluksella on vaivatonta ja etäkäyttömahdollisuus on hyvä. Nauha sijoitettiin valaisemaan keittiön työtasoa.
- Makke_L

1-100 / 239

239 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-100 / 239

239 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16