Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

Philips Hue valaistusjärjestelmä netistä

Philips Hue on innovatiivinen älyvalaistus, joka tekee arjestasi miellyttävää. Modernit led-valot yhdistettynä reitittimeen ja sovelluksen kautta ohjaamiseen ovat uudenlaista valaisinteknologiaa. Tässä valaisinjärjestelmässä on huomioitu trendikkyyden lisäksi niin tehokkaat tulokset kuin ensiluokkainen käyttömukavuus. Philips Hue on uuden sukupolven ratkaisu, jolla luot kotiisi täysin uudenlaisen ja helposti hallittavan valaisinkokonaisuuden. Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa huipputuotteet jo tänään!

Philips Hue älyvalaistus mullistaa arkesi

Oletko koskaan miettinyt, millaista olisi ohjata koko kodin valaistusta sohvalta nousematta tai maapallon toisella puolella sijaitsevasta lomakohteesta käsin? Nyt se on mahdollista, sillä Philips on kehittänyt älykkään valaistusjärjestelmän, jota ohjataan mobiilisovelluksen kautta muutamalla painalluksella.

Järjestelmän käyttöönotto käy nopeasti tekniikkaan perehtymättömältäkin, ja voit ohjata järjestelmään liitettyjä valoja mistä tahansa ja milloin tahansa – kunhan vain olet nettiliittymän äärellä. Valaistuksen ohjaus käy reaaliaikaisesti, mutta voit myös ohjelmoida sen etukäteen tarpeidesi mukaiseksi. Voit suunnitella mielesi mukaan erilaisen valaistuksen päivän jokaiseen hetkeen. Oli valitsemasi kokonaisuus millainen tahansa, Philips Hue -valaisimet tuovat elämääsi aimo annoksen helppoutta ja joustavuutta.

Philips Hue
Philips Hue

Philips Hue tuotteet edullisesti Netraudasta

Philips Hue -tuoteperhe sisältää runsaasti erilaisia valaisimia niin peruskäyttöön kuin tunnelmavalaistukseen ja trendikkääseen värivalaistukseen. Tästä valikoimasta löydät kaiken tarvitsemasi, oli tavoitteenasi sitten pehmeän himmeä iltavalaistus tai kirkas luku- tai työvalaistus.

Järjestelmän tekniset mahdollisuudet ovat lähes loppumattomat: voit luoda erilaisia valaistuskokonaisuuksia huoneittain ja kellonajoittain. Tämä valaisinjärjestelmä on oikea valinta, kun haluat luoda kotiisi niin tyyliä, tehokkuutta kuin tunnelmaakin. Valitse luotettavan, laadukkaan ja asiantuntevan tuotemerkin uusi teknologia ja nauti paremmasta arjesta!

Tilaa näppärä Philips Huen aloituspakkaus ja astu älyvalaistuksen maailmaan! Yllätyt varmasti kaikista niistä mahdollisuuksista, joita Philips Hue -älyvalaistus tarjoaa kotiisi!

Philips Hue
Philips Hue

Viiden tähden tuotteita!

Philips Hue

LED-spottivalaisin Philips Hue Fugato, bluetooth

Lamppu on erittäin kirkas ja tyylikäs. Musta väri tekee lampusta tyylikkään. Lamppu oli helppo asentaa.
- JhAsiakasss

Philips Hue

Ulkoseinävalaisin Philips Hue Econic WACA EU LED

Todella nätti ja laadukkaan oloinen lamppu. Asennus vaatii ehdottomasti kahden ihmisen kädet, mahdoton tehdä yksin. Lampun väriskaala on huima. Eri asia että tarviiko ulkolampun väriskaala olla noin iso, mutta voi sillä naapureita kummastuttaa kivasti :-)
- AriKu

1-48 / 213

213 tuotetta

1-48 / 213

213 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.