Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

Varax

Varax kuuluu Suomen johtaviin vapaa-ajan kalusteiden valmistajiin. Tämän tuotemerkin valikoimasta löydät laadukkaat pihakeinut, puutarhakalusteet, tuolit, penkit ja pöydät. Varax lepakkotuoli on todellinen klassikko, joka on ollut suosikkituote jo 1950-luvulta alkaen ja pitää yhä kutinsa. Selaa tuotteita ja luo unelmiesi piha tai oleskelutila kestävillä ja tyylikkäillä tuotteilla. Verkkokaupassamme tuotteiden valitseminen ja vertailu käy aina helposti ja nopeasti.

Kauniit ja kestävät Varax-puutarhakalusteet netistä

Varax on tarjonnut suomalaisille legendaarisia tuotteita usean vuosikymmenen ajan. Tuotemerkin nimi on alkujaan peräisin monille tutusta varajakkarasta, joka liittyy kiinteästi monen suomalaisen sukupolven muistoihin kesästä ja puutarhasta. Ähtävällä toimiva yritys tarjoaa kestäviä ja käytännöllisiä tuotteita niin sisä- kuin ulkotiloihin. Valikoimassa on sekä funktionaalisia arjen pelastajia, kuten mattotelineitä ja tuuletustelineitä, että elämän laatua parantavia tuotteita mukavaan oleiluun ja rentoutumiseen. Varax pihakeinu on miellyttävä valinta puutarhaan. Katetussa ja pehmustetussa keinussa on mukava istuskella tai makoilla ja nauttia kesäpäivistä. Mikä parasta, voit tilata Varax pihakeinun pehmusteet myös erikseen laajasta valikoimastamme. Tutustu siis tuotteisiin ja hanki laatua kotiisi jo tänään.

Suomalaista laatua edullisesti ja kotiinkuljetuksella

Varax on klassinen valinta kotiin ja puutarhaan. Yritys valmistaa tuotteita vankalla, useiden kymmenien vuosien aikana hankitulla kokemuksella tiedostaen suomalaisten asiakkaiden tarpeet ja kotimaan ilmaston asettamat vaatimukset. Merkin tuotteet ovat aina turvallisia ja käytännöllisiä. Telineet pysyvät siis vankasti pystyssä ja pihakeinut, tuolit ja pöydät kestävät taatusti kovaakin käyttöä. Suunnittelu lähtee aina asiakkaiden toiveista, mukavuudesta ja käytännöllisyydestä. Satsaa siis kotimaiseen laatuun ja valitse omat suosikkisi. Samalla pääset nauttimaan kotiinkuljetuksen helppoudesta. Luo kotiisi ja puutarhaasi miellyttävä ja rento tunnelma Varaxin laatutuotteilla.

1-48 / 80

80 tuotetta

1-48 / 80

80 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.