Whirlpool – Kodinkoneita ekstra-aisteilla

Whirlpool on yli sata vuotta vanha yritys, joka on yksi maailman johtavista kodinkoneiden valmistajista ja markkinoijista. Whirlpool valmistaa kestäviä arjen apulaisia – kodinkoneita, jotka ovat toiminnallisia sekä muuntuvat joustavasti käyttötarpeen mukaan. Whirlpool oli myös ensimmäinen kansainvälinen kodinkonevalmistaja, joka sitoutui tekemään aktiivista työtä hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi – ja onkin onnistunut siinä samalla kun tuotanto on kasvanut. Ympäristön kunnioittaminen on Whirlpoolille erittäin tärkeää, siksi Whirlpoolin kodinkoneet kuluttavat mahdollisimman vähän vettä ja energiaa täydellisestä lopputuloksesta tinkimättä.

Whirlpoolin laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat isot kodinkoneet: kylmälaitteet, liedet, uunit, liesituulettimet, mikroaaltouunit sekä astianpesukoneet.

Whirlpool on kehittänyt älykkään ja innovatiivisen 6 TH SENSE -tekniikan. Se tarkoittaa, että laitteissa on älykkäitä tunnistimia, jotka auttavat kodinkoneita suoriutumaan parhaalla mahdollisella tavalla – helppokäyttöisyydestä ja selkeydestä tinkimättä. On kuluttajan etu, että kodinkone säästää sekä energiaa ja vettä että aikaa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi elintarvikkeet säilyvät tuoreina jääkaapissa mahdollisimman pitkään, sillä FreshControl-tunnistin varmistaa tasaisen säilytyslämpötilan sekä sisäilman kosteustason. Erillisuunin 6 TH SENSE -ominaisuus varmistaa onnistuneen lopputuloksen. Uunin useat tunnistimet tarkkailevat kypsennettävän ruoan valmistumista, joten aika ja lämpötila säätyvät automaattisesti. 6 TH SENSE -uuni ilmoittaa jopa paistin oikea-aikaisesta kääntämisestä. Uuniin on vielä tallennettuna 30 reseptiä lisäämään käytön helppoutta. Whirlpoolin laitteilla onnistuminen on varmaa.

Whirlpool tekee jatkuvaa tutkimus- ja kehitystyötä, jotta kuluttaja hyötyy aina uusimmasta teknologiasta. Tavoitteena on yksinkertaiset ja muuntautumiskykyiset laitteet, joita on intuitiivista käyttää. Moitteettoman käytön lisäksi Whirlpoolin kodinkoneet ovat ilo silmälle, niiden ajaton design kestää katsetta vielä vuosienkin jälkeen. Tästä ovat todisteena myös lukuisat muotoiluun liittyvät tunnustukset – Whirlpool on saanut lähes sata palkintoa viimeisen 15 vuoden aikana. Whirlpoolin kodinkoneet ovat korvaamattomia arjen apureita, joihin ollaan tyytyväisiä pitkään.

1-45 / 45

45 tuotetta

1-45 / 45

45 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.