Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Talokaivo - pumppaamot, kaivot ja muut tuotteet netistä

Talokaivo on suomalainen vuonna 1988 perustettu muovituotteita valmistava yritys. Talokaivo on Suomen suurin kaivotoimittaja, joka tekee jatkuvaa tuotekehitystä vesienohjaus- ja ympäristöjärjestelmien eteen. Muovista valmistetut järjestelmät ovat yhä suositumpia sekä uudis- että saneerauskohteissa. Ne ovat helppoja asentaa ja käytössä kestäviä. Myös Talokaivon pitkä kokemus varmistaa osaltaan parhaan mahdollisen ratkaisun asiakkaille, vaativimpiinkin kohteisiin.

Talokaivo-tuotteet jäteveden, perusveden ja sadeveden käsittelyyn helposti kotiin toimitettuna

Talokaivon kattavaan tuotevalikoimaan kuuluvat erilaiset jäte- ja sadevesijärjestelmät sekä viemäröintijärjestelmät. Yrityksen tuotteet valmistetaan nykyaikaisesti rotaatiovalamalla ja ruiskupuristamalla. Energianlähteenä käytetään maakaasua. Kaikessa toiminnassa otetaan huomioon ympäristöarvot, joten yrityksen tuotteet valmistetaan 100% kierrätettävästä Hd-polyeteenistä tai polypropeenista.

Tuotteiden ylivertaisen laadun ja kestävyyden sekä ympäristön kunnioittamisen lisäksi Talokaivo on ylpeä kotimaisuudestaan, joka onkin tärkeä arvo. Merkkinä suomalaisen työn edistämisestä ja tuotteiden alkuperästä, kaikille Talokaivon tuotteille on myönnetty oikeus kantaa Suomalaisen työn liiton Avainlippua.

  • 1

1-17 / 17

17 tuotetta

  • 1

1-17 / 17

17 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.