Syyskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Jeremias - Saunan piiput vuosikymmenten kokemuksella

Jeremias on Euroopan johtava terässavupiippuja valmistava saksalainen yritys, jolla on alalta yli 40 vuoden kokemus. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Saksassa ja mallisto tarjoaa ratkaisuja sekä koteihin ja kesäasunnoille että teollisuuden puolelle. Jeremiaksen saunan piippu on laadukas ja paloturvallinen piippu, joka sopii kaikkiin tulisijoihin. Yrityksen valmispiiput ja –hormit ovat lisäksi helppoja ja nopeita asentaa.

Laadukkaat ja ympäristöystävälliset tuotteet

Jeremiaksen korkealaatuiset tuotteet ovat CE-sertifioituja, joka kertoo osaltaan niin tuotteiden kuin koko valmistusprosessin tasosta. Kaikessa toiminnassa pyritään ottamaan lopputuotteen moitteettoman laadun lisäksi huomioon myös ympäristönäkökohdat. Kierrätettävistä materiaaleista valmistetut tuotteet ovat pitkäikäisiä ja palvelevat käyttäjäänsä jopa vuosikymmenten ajan. Jeremiaksen piippu on siis sekä turvallinen että ympäristönkin kannalta fiksu valinta.

Piippupaketin mukana kaikki tarvittava

Piippupaketin mukana toimitetaan lisäksi kaikki asennuksessa tarvittavat osat kuten aloituskappale sekä eristetty savupeltijakso ja päätöskappale. Sadehatun, vesikaton kumisen sadekauluksen sekä sisäkaton peitelevyn ja välipohjan lisäeristeen ansiosta kokonaisuus on täydellisen toimiva eikä ole vaaraa kosteuden pääsystä rakenteisiin. Lämpöluokaltaan piippu on T600, mikä tarkoittaa sopivuutta tulisijoihin, joiden lämpötila ei ylitä +600°C.

Kätevät lisävarusteet

Vakiopituista saunan piippua voidaan kätevästi pidentää hankkimalla lisävarusteena jatko-osa. Jatko-osa voidaan asentaa nopeasti ja sujuvasti ilman erikoistyökaluja ja näin piipun pituutta voidaan jatkaa metrin, 500 mm ja 250 mm osien avulla niin paljon kuin tarpeen. Lisäksi saatavana on lisäeristettä, jonka avulla piippu voidaan asentaa jopa 800 mm paksuisen lämmöneristeen läpi nopeasti ja turvallisesti. Ilmaraon ansiosta piipun ulkolämpötila pysyy alhaisena. Jos asennuksen kannalta tarpeen, voidaan käyttää apuna Jeremiaksen supistusosaa tai vaikkapa mutkakappaleita. Laserhitsatut saumat yhdessä kestävän materiaalin kanssa takaavat viimeistellyn ulkonäön sekä pitkän kestoiän.

1-48 / 216

216 tuotetta

1-48 / 216

216 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.