Paulmann – Valoa koko kotiin

Paulmann on 1960-luvulla perustettu perheyritys, joka on erikoistunut valaistukseen ja siten erilaisiin valaisimiin ja valaisintarvikkeisiin. Kansainvälinen yritys on tunnettu laadukkaiden ja toiminnoiltaan moitteettomien valaisimien ja niiden tarjoaman esteettömän valon lisäksi upeasta muotoilusta. Yritys onkin saanut arvostetun RedDot-Design-palkinnon.

Paulmannin tuotteissa yhdistyvät korkea teknologia, miellyttävä design sekä käyttäjäystävällisyys. Valaisimet ovat helppoja asentaa paikoilleen ja ne tarjoavat silmiä hivelevää, silti riittävää valaistusta. Valaisimet asettuvat osaksi sisustusta ja tuovat siihen samalla lisäarvoa. Tuotevalikoimaa kehitetään jatkuvasti ja jo nyt 85% tuotteista on suunniteltu erityisen energiatehokkaiksi.

Huikea tuotevalikoima pitää sisällään kaikki mahdolliset koko kodin valaisimet. Kannattaa tutustua mm. kattovalaisimien valikoimaan. Myös pihavalaisimia löytyy monipuolisesti erilaisiin kohteisiin ja käyttötarkoituksiin. Modernit ja energiatehokkaat LED-valaisimet ovat olennainen osa Paulmannin valaisinvalikoimaa. Saatavana on LED-tekniikalla toimivia plafondivalaisimia, upotettavia valaisimia sekä näyttäviä LED-valonauhoja. LED-valonauhojen avulla voidaan tuoda hienosti esiin jokin kodin yksityiskohta tai valaista vaikkapa sängynpääty lukemista varten.

Jotta jokaiseen kotiin löytyisi tarpeita vastaava valaisinvaihtoehto, on valikoimassa lisäksi kisko-, lattia-, pöytä-, riippu-, vaijeri- sekä valokuituvalaisimet. Esimerkiksi kiskovalaisimien avulla voidaan suunnitella laajempikin kokonaisuus ja suunnata valoa juuri toivottuun paikkaan. Paulmann tarjoaa vuosikymmenten kokemuksen ja kaiken tietotaitonsa asiakkaalle upean valikoimansa muodossa, toisin sanoen vastinetta rahalle.

Paulmannin valaisimet ovat korkeinta laatua ja erittäin turvallisia käyttää. Jokainen tuotantoprosessin vaihe on tarkkaan suunniteltu ja tuotteita testataan lisäksi puolueettomien tahojen toimesta säännöllisesti. Toki Paulmannilla noudatetaan oman valvonnan lisäksi kaikkia EU-vaatimuksia sekä muita eurooppalaisia turvallisuussäädöksiä. Paulmann myöntää valaisimilleen viiden vuoden takuun, mikä on merkki luotettavista ja kestävistä tuotteista.

1-100 / 341

341 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-100 / 341

341 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16