PaaluPiste

PaaluPiste Oy on kotimainen ruuvipaalujen valmistaja, joka tuo rakentamiseesi tehokkuutta ja helppoutta edullisesti. Ruuvipaalu on tunnettu rakennusmenetelmänä jo lähes 200 vuoden ajan. PaaluPisteen ruuvipaalut sopivat täydellisesti laadukkaaseen ja kestävään rakentamiseen. Nämä tuotteet valitsemalla nautit asentamisen ja rakentamisen helppoudesta monissa eri käyttökohteissa.

PaaluPiste on kestävä ja ympäristöystävällinen valinta

Ruuvipaalu on tuotteena erittäin helppokäyttöinen ja ympäristöystävällinen. PaaluPiste on panostanut materiaalivalinnoissaan kestävyyteen. Tuotteita on mahdollista käyttää uudelleen, joten ne ovat erittäin kustannustehokkaita ja samalla myös ympäristöystävällisiä. Ruuvipaalut eivät häiritse maaperää, ja ne on helppo asentaa paikoilleen pienessäkin tilassa. Asennus käy ilman melua ja tärinää, joten säästät myös naapuruston hermoja ja korvia ruuvipaaluja käyttäessäsi.

Pitkä takuuaika kertoo laadusta

PaaluPisteen tuotteilla on erittäin pitkät takuuajat. Kymmeniä vuosia kestävät tuotteet on valmistettu erittäin laadukkaista materiaaleista. Tuotemerkillä on alan pisimmät takuuajat, joten voit olla varma, että talosi saa vakaan perustan. Kestävät ja laadukkaat materiaalivalinnat takaavat rakenteiden vankkuuden ja tukevuuden monissa eri olosuhteissa. Tuotteiden puristus- ja vetomurtokuorma on huippuluokkaa. Siten saat rakentamiseen tukevuutta myös maaperän ollessa heikko. PaaluPisteen ruuvipaalu on siis erittäin monikäyttöinen ja sopii moniin erilaisiin rakennuskohteisiin. Valitse laatua ja varmista rakennuksillesi kestävät perustukset vuosien ajaksi – tee tilaus Netraudassa jo tänään!

1-22 / 22

22 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-22 / 22

22 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16