Cinderella

Cinderella-kuivakäymälät sopivat erinomaisesti vapaa-ajanasuntoihin, työmaille tai muihin kohteisiin. Polttavassa kuivakäymälässä jäte poltetaan tuhkaksi, mikä tekee siitä erityisen ympäristöystävällisen ja helppohoitoisen ratkaisun. Netraudasta voit tilata suositut sähköllä tai kaasulla toimivat Cinderella-vessat huippuedulliseen hintaan. Tervetuloa tutustumaan!

Cinderella-sähkövessa on hajuton, ekologinen ja helppokäyttöinen

Cinderella Eco Solution on markkinoiden johtava yritys, joka on valmistanut innovatiivisia polttokäymälöitä jo vuodesta 1999 lähtien. Polttava Cinderella-kuivakäymälä on nerokas wc-ratkaisu, jossa biologinen jäte poltetaan tuhkaksi korkeassa lämpötilassa. Prosessi on täysin turvallinen, sillä palamisessa syntyvät kaasut johdetaan ulos oman poistoputken kautta. Mikä parasta, polttamisen lopputuloksena syntyvä tuhka on täysin steriiliä ja sitä syntyy vain hyvin pieni määrä. Helpon asennuksen ja käytön lisäksi Cinderella-käymälä ei tarvitse erillistä lupaa, liitäntää tai viemäröintiä. Toinen suuri etu: Jätteen jälkikäsittely, kärpäset ja ikävät hajut jäävät historiaan nerokkaan teknologian ansiosta. Toisin kuin monessa biologisessa käymäläratkaisussa käymälän asentaminen ei myöskään vaadi paljon tilaa mökin alla tai takana. Kyseessä on siis optimaalinen vessa mökille, vapaa-ajan asuntoihin tai pieniin asuntoihin, joissa vesikäyttöisen käymäläratkaisun asentaminen merkitsee kallista ja monimutkaista työurakkaa tai joissa käytössä oleva tila on rajallinen. Valikoimamme pitää sisällään sekä sähköllä että kaasulla toimivia Cinderella-käymälöitä, joten toimiva ratkaisu löytyy myös, jos verkkovirtaa ei ole saatavilla.

Hanki ympäristöystävällinen Cinderella-kuivakäymälä edullisesti netistä

Ekologisuus kuuluu monipuolisen Cinderella-malliston suuriin valttikortteihin. Kun neljä henkilöä käyttää käymälää viikon ajan, tästä muodostuu tuhkaa vain noin kupillisen verran. Sinun ei tarvitse huolehtia jätteiden aikaa vievästä kuljettamisesta tai kompostoinnista. Toisin kuin biologista käymälää Cinderella-vessaa ei myöskää tarvitse suojata pakkaselta. Polttamisesta syntyvä tuhka on bakteeritonta ja sitä voidaan käyttää erinomaisesti pihan lannoitteena. Netraudasta saat Cinderella-sarjan suosituimmat käymälät nopealla palvelulla ja näppärällä kotiin toimituksella. Tilaa nyt omasi ja hyödy edullisista hinnoista vielä tänään. Käy ostoksille!

1-3 / 3

3 tuotetta

1-3 / 3

3 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16 | Su 12-16