Emendo

Emendo Oy on suomalainen sauna- ja hyvinvointituotteisiin keskittynyt yritys, joka haluaa laajan tuotevalikoimansa avulla tarjota mahdollisuuden hyvään oloon ja rentoutumiseen kiireisen arjen keskellä. Emendon tuotteiden kehityksessä olennaista on aineiden perusteellinen tunteminen ja tarkka laadunvalvonta, tuotteiden raaka-aineena käytetään esimerkiksi aitoja, sataprosenttisia eteerisiä öljyjä. Saunatuotteissa yritys on Suomen markkinajohtaja, ja se kehittää jatkuvasti uusia sekä saunaan että muuhun hyvinvointiin liittyviä mielenkiintoisia tuotteita.

Emendon tuotteet sopivat suomalaiseen saunaan

Saunomisen hyvää tekevät vaikutukset voi jokainen varmasti itse todeta, mutta pienellä vaivalla saunahetkestä saa vielä nautinnollisemman ja rentouttavamman. Emendon erilaiset saunatuotteet, kuten saunatuoksut, saunatyynyt, puiset päänaluset ja laudeliinat, tuovat oman mukavan lisänsä rentoutumishetkeen. Saunahatut taas suojaavat päätä, ja varsinkin hiuksia, kuumilta löylyiltä. Kaikki tuotteet ovat myös tyylikkäitä, ja ne sopivat mainiosti sekä koti- että mökkisaunalle. Emendon tuotteilla muutat oman saunasi helposti kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lähteeksi, jossa teet erilaisia hoitoja saunaturpeella, suolalla tai hunajalla, ja rentoudut itsellesi mieluisten tuoksujen avulla, laudeliinoilla ja tyynyillä nautiskellen. Saunatuotteiden valikoimasta löydät myös suloiset Muumi-tuotteet, kuten laudeliinat, pefletit ja täysvillaiset saunahatut.

Emendon hyvinvointituotteet virkistävät kehoa ja mieltä

Emendon hyvinvointituotteita voi käyttää vaikka kesken työpäivää, tai yhdistää ne rentouttavaan saunahetkeen. Vehnätyyny on mainio apu jokaiselle tietokoneella työskentelevälle. Vehnänjyvistä valmistettu tyyny lämmitetään mikrossa, ja se rentouttaa miellyttävästi jännittynyttä niskaa ja hartioita. Sen vaikutusta voi tehostaa hierontarullalla. Rasittuneet jalat ansaitsevat välillä kunnon hoitohetken, jonka toteutat helposti Emendon jalkakylvyllä ja -voiteilla. Emendolta löydät myös erilaisia sataprosenttisia eteerisiä öljyjä, joita voi hyödyntää monilla muillakin tavoin kuin pelkkänä saunatuoksuna. Eteeriset öljyt ovat kasvien sisältämiä aromaattisia, haihtuvia aineita, joilla on esimerkiksi rauhoittava vaikutus. Suosikkituoksusi avulla voit kätevästi raikastaa kotisi ja pyykkisi, ja estää epämiellyttävät hajut roska-astioista. Tutustu Netraudassa monipuoliseen sauna- ja hyvinvointituotteiden valikoimaan ja tilaa kätevästi omat suosikkisi. Lisää helposti hyvää oloa arkeesi, ja nauti joka hetkestä!

1-48 / 78

78 tuotetta

1-48 / 78

78 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.