Invicta – Laadukkaat ja kestävät tulisijatuotteet tuovat lämmön kotiin

Invicta on lähes sata vuotta sitten Ranskassa perustettu yritys, joka tunnetaan huippulaadukkaiden tulisijojen suunnittelijana ja valmistajana. Yritys tuottaa yli 170 000 tulisijaa vuodessa, joten se on alansa markkinajohtaja ja suunnannäyttäjä. Invictalle on erityisen tärkeää laadun tarkkailu kaikissa valmistusketjun vaiheissa – aina tutkimuksesta ja testauksesta jakeluun saakka. Asiakkaan tyytyväisyys on kaiken toiminnan keskipiste ja tuotekehitystyötä tehdään jatkuvasti perinteistä kunnioittaen.

Laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat perinteiset valmistakat sekä tunnelmalliset ja jämerät valurautatakat. Invictan valmistakat ovat saaneet vaikutteita nykyajan trendeistä ja valitsemalla Invictan tulisijan kokonaisuus on valmiiksi mietitty. Toimitukseen kuului kaikki tarvittava takan asennukseen ja käyttöönottoon. Valurautatakka taas tuo mukanaan sekä aitoa tunnelmaa että tarvittavaa lisälämpöä ja pienentää näin osaltaan sähkölaskua. Valurautatakka voidaan valita useissa eri värisävyissä ja tehoa riittää mallikohtaisesti suuremmankin tilan joutuisaan lämmitykseen. Valurautatakkoja on saatavana myös lasiluukulla varustettuna, jolloin saadaan helposti lisää tunnelmaa.

Invictan leivinuunilla ruoan valmistus sujuu joutuisasti ja monipuolisesti. Leivinuunilla voidaan valmistaa vaikkapa grilliherkkuja, paellaa tai tuoretta leipää. Leivinuuni tuo mukanaan lämpöä ja herkullisen ruoan tuoksua ollen samalla sekä ajaton että perinteinen valinta nykyaikaiseen kotiin.

Invictalta löytyy myös takkaluukku vaativampaankin makuun. Kaunis ja yksilöllinen takkaluukku kestää käyttöä ja katseita jopa vuosikymmenten ajan. Invictan takkasydämet ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia. Mukaan kuuluu kätevä tuhkalaatikko sekä helppokäyttöinen ilmansäätö. Kaikilla valurautaosilla on viiden vuoden rakennetakuu tuomassa lisäturvaa.

Invicta valmistaa myös ilmaritilöitä. Ilmaritilä asennetaan kiertoilmatakan kuoreen, sillä kiertoilmatakan kuoressa pitää olla ilma-aukkoja, koska kuoren ja takkasydämen välisen ilman tulee liikkua riittävästi. Ilmaritilän ansiosta takkasydän kestää käyttöä pidempään ja siitä saadaan irti maksimaalinen teho huoneilman lämmittämiseen.

Huomioithan, että osa ominaisuuksista saattaa olla mallikohtaisia.

1-94 / 94

94 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-94 / 94

94 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18