BLACK FRIDAY Final Sale - vuoden suurimman ALEn jatkoa jäljellä:

Brabantia-tuotteet arjen iloksi

Brabantia on valmistanut vuodesta 1919 saakka laadukkaita tuotteita avuksi arjen askareisiin. Kodin arki sujuu helpommin, kun käytössä ovat Brabantian kestävät ja käytännölliset tuotteet, jotka ilahduttavat ulkonäöllään myös tyylitietoisen sisustajan silmää. Käytännöllisyyden ja kauneuden lisäksi Brabantian tuotannon ja materiaalivalintojen keskiössä on aina ollut ekologisuus, tuotteet kestävät pitkään ja ne on valmistettu ympäristöystävällisesti.

Brabantian roskis on käytännöllisen kaunis

Roskis voi olla myös osa sisustusta. Brabantian tunnetut roska-astiat sulautuvat vaivattomasti osaksi sisustusta ja ulkonäön lisäksi roskiksissa on luonnollisesti huomioitu käytännöllisyys - jätteiden käsittely, kierrättäminen ja luonnosta huolehtiminen on helpompaa. Kierrätä omalla tavallasi, valikoimasta löytyy eri tarpeisiin sopivia ja erikokoisia roskiksia.

Helpompaa pyykkihuoltoa Brabantian avulla

Pyykkien säilytys, kuivatus ja huolto on helpompaa Brabantian tuotteiden avulla. Pyykkikorit varastoivat pyykit raikkaina ja pyykkitelineessä kuivatat pyykit tilavasti sisällä tai ulkona. Pyykkiteline ulos on loistava ratkaisu pyykkienkuivatukseen kesällä ja talvella tuuletukseen. Brabantian silityslaudat ovat tukevia ja turvallisia käyttää, valitse useasta koosta ja kuosista itsellesi sopivin ratkaisu. Tutustu Netraudan valikoimaan ja tilaa helposti verkkokaupasta.

1-100 / 389

389 tuotetta

1-100 / 389

389 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-20.00 | La 10-18