Brabantia-tuotteet arjen askareisiin

Brabantia on valmistanut vuodesta 1919 saakka laadukkaita tuotteita avuksi arjen askareisiin. Kodin arki sujuu helpommin, kun käytössä ovat Brabantian kestävät ja käytännölliset tuotteet, jotka ilahduttavat ulkonäöllään myös tyylitietoisen sisustajan silmää. Koska arkiaskareet osuvat jossakin vaiheessa meistä useimpien eteen, kannattaa toimista tehdä astetta sujuvampia Brabantian avulla. Käytännöllisyyden ja kauneuden lisäksi Brabantian tuotannon ja materiaalivalintojen keskiössä on aina ollut ekologisuus, joka lähtee rakkaudesta luontoon. Samalla kun pitää huolta kodistaan, voi pitää huolta ympäristöstä laajemminkin.

Brabantian roskis on käytännöllinen sisustuselementti

Roskis voi olla myös osa sisustusta, ja Brabantia on osoittanut tämän todeksi vuodesta 1955 asti. Tunnetut Brabantian roska-astiat ovat niin tyylikkäitä, että ne voi asettaa huoletta näkyville ja siten myös vaivattomasti käytettäviksi. Ulkonäön lisäksi roskiksissa on luonnollisesti huomioitu käytännöllisyys - jätteiden käsittely, kierrättäminen ja luonnosta huolehtiminen on helpompaa, kun valikoimasta löytyy eri tarpeisiin sopivia ja erikokoisia roskiksia. Brabantian tuotteissa kestävät materiaalit, korkeutta lisäävät jalat, lokeroihin jaetut astiat ja hipaisemalla tai polkemalla avautuvat kannet ovat helpottamassa jokapäiväistä ja pitkäaikaista käyttöä.

Helpompaa pyykkihuoltoa Brabantian avulla

Myös pyykkihuolto on osa ihanan tavallista arkea, joka sujuu jouhevammin hyvillä välineillä. Brabantian tuotteilla niin puhtaat kuin likaisetkin pyykit on helpompaa pitää järjestyksessä, ja pyykin kuivaamiseen löytyy kestäviä ja fiksuja ratkaisuja niin sisätiloissa kuin ulkonakin käytettäväksi. Runsaassa silityslautojen valikoimassa yhdistyvät käytön helppous, vakaus ja kauniit kuosit, joiden ansiosta silityslautaa on mukava pitää myös esillä ja helposti saatavilla. Tutustu Netraudan valikoimaan ja tilaa helposti ja nopeasti.

1-100 / 427

427 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-100 / 427

427 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16
(Ma 6.12. suljettu)