Syyskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Macro - Kestävät ja laadukkaat suihkuseinät ja -kaapit

Macron kestävät ja tyylikkäät suihkuseinät ja –kaapit on valmistettu Ruotsin Hallandissa vuodesta 1985 lähtien. Pitkän kokemuksen siivittämänä Macrosta on tullut alansa asiantuntija sekä tunnettu ja arvostettu tuotemerkki. Yrityksen innovatiiviset tuotteet tuovat mukavuutta arkeen tarjoten kylpyhuoneeseen suojaa niin katseilta kuin roiskeilta.

Kekseliäät ja toimivat ratkaisut

Tuotevalikoima kattaa laajan valikoiman erilaisia suihkukalusteita. Macron suihkukaluste tuo lisäksi kylpyhuoneelle lisää käyttöikää, sillä vesi ei pääse kastelemaan koko tilaa säännöllisesti. Macron suihkukaappi on helppo asentaa ja karkaistusta turvalasista valmistettu paksu seinä tuo haluttua suojaa. Se on myös helppo pitää puhtaana. Magneettilukituksella toimiva ovi avautuu ja sulkeutuu mahdollisimman pehmeästi. Vakiotoimitukseen kuuluu pohjaventtiili hiussihdillä ja valumarmorista valmistettu pohja-allas pysyy kauniina vuodesta toiseen. Näiden kätevien ominaisuuksiensa lisäksi toimiva muotoilu tekee Macron suihkukaapista kylpyhuoneen parhaan ystävän.

Parasta laatua ympäristöä kunnioittaen

Korkean laadun varmistamiseksi tuotteet käyvät läpi useita testejä. Esimerkiksi suihkualtaiden kestävyyttä testataan kuormittamalla niitä korkeilla painoilla säännöllisesti. Macron suihkuratkaisuissa käytetään vain turvalasia, joten jos lasi odotuksista huolimatta rikkoutuisi, se murtuisi pieniksi murusiksi ilman teräviä kulmia. Yrityksen tuotteilla on myös CE-merkintä, mikä osoittaa niiden noudattavan tarkkoja terveys-, ympäristö- ja turvallisuusvaatimuksia.

Macro haluaa pitää osaltaan huolta ympäristöstä ja tekeekin siksi jatkuvasti työtä ekologisemman toiminnan puolesta. Tuotteissa käytetään lisäksi mahdollisimman paljon lähellä valmistettuja komponentteja. Myös tuotteiden valmistus Ruotsissa on tärkeä arvo. Näin tuotantoa sekä työntekijöiden hyvinvointia ja ympäristön kohtelua voidaan valvoa paremmin ja varmistaa, että kaikki Macro-tuotteet täyttävät yrityksen korkeat vaatimukset. Macro myöntää tuotteilleen 20 vuoden tehdastakuun. Tämä ei kuitenkaan koske kulumiselle altistuvia osia, joissa noudatetaan Kuluttajaviraston suosituksia.

1-32 / 32

32 tuotetta

1-32 / 32

32 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.