Allaway – Keskuspölynimurit kotiin ja ammattikäyttöön!

Allaway valmistaa keskuspölynimureita sekä imuritarvikkeita yli 30 vuoden ammattitaidolla ja kokemuksella. Kotimaisen Allawayn tuotteet valmistetaan Jyväskylän tehtaalla ympäristö sekä asiakkaan tarpeet huomioiden. Osoituksena asiakaslähtöisestä laatuajattelusta Allawaylle onkin myönnetty ISO 9001:2008-laatusertifikaatti. Päämääränä on taata asiakkaalle parasta palvelua sekä tasokkaita ja kestäviä tuotteita. Myös ympäristön hyvinvointi pidetään mielessä koko valmistusprosessin ajan, jotta ympäristöä kuormitettaisiin niin vähän kuin mahdollista. Allawayn tuotteet mahdollistavat kodin puhtaan ja terveellisen sisäilman vähällä vaivalla.

Allawayn monipuolisesta tuotevalikoimasta löytyy sopiva keskusyksikkö jokaiseen kotiin ja sijoituspaikkaan. Vuosikausien ajan kestävää keskuspölynimuria voidaan täydentää myöhemmin erilaisilla siivoustarvikkeilla.

Allawayn laadukkaat keskuspölynimurijärjestelmät voidaan asentaa helposti sekä valmiiseen että uuteen kotiin. Allawayn keskuspölynimurit ovat energiatehokkaita apureita, jotka toimivat tehokkaasti erilaisissa kodin lämpimissä tiloissa (+5 ....+35°C). Keskuspölynimuriin kuuluu teräksestä valmistettu keskiosa sekä yläosa ja roskasäiliö kestävästä muoviseoksesta. Pölypussiasennussarjan avulla roskasäiliöstä tulee vieläkin hygieenisempi tyhjentää. Käytön turvaa tuovat ylivirta- ja ylilämpösuojat.

Keskuspölynimurit tuovat arkeen puhtautta ja vaivattomuutta. Mallikohtaisesti Allaway-keskuspölynimuri voidaan valita ulkonäöllisesti perinteisempänä tai metallinhohtoisella värityksellä ja edistyksellisellä muotoilulla, mikä sopii nykyaikaiseen ja ajattomaan kodin sisustukseen. Keskuspölynimurin rakenne on niin hiljainen ja turvallinen, että sen voi asentaa jopa siivouskomeroon tai kosteisiin tiloihin, sillä kuori on täysin roisketiivis mallista riippuen. Roskasäiliön tyhjennys sujuu mukavasti uudenlaisen pikalukituksen vuoksi. Kun pikalukitus avataan, säiliö jää roikkumaan lukitsimien varaan, mistä se voidaan helposti nostaa tyhjennettäväksi.

Tarvikkeisiin kuuluu mm. siivousvälinesarja elektronisella kahvakäynnistyksellä. Teleskooppivarsi säätyy käyttäjän pituuden mukaan ergonomiselle korkeudelle ja imuletku on yhdeksän metriä pitkä. Mukana toimitetaan lattia/mattosuulakkeen lisäksi kaksoissuulake huonekalujen imurointiin, kapea kärkisuulake sekä siivousvälineteline.

Huippulaadukkaille Allaway-keskusyksiköille myönnetään viiden vuoden takuu, mikä tuo käyttäjälleen varmuutta vielä entisestään.

 

1-44 / 44

44 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-44 / 44

44 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18