Kampanjat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Gebwell - Lämminvesivaraajat ammattitaidolla

Gebwell on suomalainen ympäristöystävällisiin lämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin erikoistunut yritys. Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. ehdottoman laadukkaat ja käytössä pitkäikäiset lämminvesivaraajat. Kaikki tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Leppävirralla nykyaikaisissa tuotantotiloissa ammattitaitoisen henkilökunnan tekeminä. Gebwell panostaa jatkuvaan tuotekehitykseen tavoitteenaan olla alansa luotettavin toimija.

Tuotteet sekä uudis- että saneerauskohteisiin


Kotimaiset G-Energy-varaajat suunnitellaan uusiutuvien lämmitysjärjestelmien rinnalle. Mikä parasta, Gebwellin varaajat voidaan liittää vesikiertoisiin lattia- tai patterijärjestelmiin ja ne soveltuvat sekä uudisrakentamiseen että saneerauskohteisiin. Vakiona toimitettavien irtoeristeiden irrottaminen ja uudelleen paikalleen laittaminen sujuu helposti ja nopeasti. Siksi vaikkapa 1000 litran varaajakin mahtuu huoletta normaalimittaisesta oviaukosta ilman ovenkarmien irrottamista. Koska eriste on valmistettu painevaletusta uretaanista, se ei ime vettä.

Säätöjalkojensa ansiosta varaaja voidaan asetella pystysuoraan epätasaisellakin alustalla. Varaajan alta löytyvän teräskehikon avulla varaajaa voidaan nostaa kätevästi trukilla tai pumppukärryillä. Näppärien ominaisuuksiensa lisäksi Gebwellin varaajat on käsitelty korroosionestomaalilla, joten ne näyttävät hyviltä vielä vuosienkin kuluttua. Varaajien toivotut sähkövastukset ja kierukat varustellaan varaajaan valmiiksi.

Gebwellin energiavaraajat ovat ekologisia käyttää. Hanki taloudellisesti miellyttävän tasainen huonelämpötila sekä riittävästi lämmintä vettä koko perheen tarpeisiin. Varaajan varastoimaa lämmitysjärjestelmän tuottamaa lämpöä voidaan käyttää kiinteistön ja käyttöveden lämmittämiseen.

Käyttövedenlämmittimet tarjoavat riittävästi lämmintä vettä


Gebwellin valikoimasta löytyy käyttövedenlämmittimiä niin rivitalo- ja omakotitaloasumiseen kuin vapaa-ajan asunnoille. Vedenlämmitin valmistaa ja varaa lämmintä käyttövettä taloudellisesti, kiitos edistyneiden eristeratkaisujen. Myös käyttövedenlämmitin on suunniteltu, valmistettu ja testattu Suomessa tavoitteena laitteen helppo asennus ja huolto. Putkiasennukset voidaan tuoda syvennyksiä pitkin varaajan alta tai sivulta. Laadukkaiden komponenttien ansiosta toimintavarmuus ja käytettävyys ovat huippuluokkaa ja tuotteille myönnetäänkin kahden vuoden takuu raaka-aineiden ja valmistusvirheiden varalta.

Huomioithan, että osa ominaisuuksista saattaa olla mallikohtaisia.

1-16 / 16

16 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-16 / 16

16 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16