Viheraarni – Kauniimman pihan puolesta

Viheraarni on monipuolinen eri pihamateriaalien toimittaja. Valikoima kattaa kaiken pihan rakentamiseen ja ehostukseen tarvittavan. Viheraarnin painavatkin kivituotteet toimitetaan kätevästi kotipihalle haluttuun kohtaan suursäkeissä. Tämän lisäksi Viheraarni tarjoaa myös roskien poisnouto suursäkeissä -palvelua!

Viheraarnilta löytyy hiekkaa eri tarkoituksiin, käyttökohteesta riippuen hiekan murujen halkaisijat vaihtelevat 0 ja 5 mm välillä. Hienojakoisen asennushiekan avulla voidaan asentaa pihakivetykset sekä laatoitukset. Turvahiekka soveltuu leikkikentille sekä keinun alle kun taas leikkihiekka on nimensä mukaisesti tarkoitettu hiekkalaatikkoon.

Sepeliä on saatavana useassa eri raekoossa ja se soveltuu esimerkiksi salaojien täytteeksi tai talon seinustoille. Kalliomurskeesta muodostuu kantava maa-aines pohjatöihin ja myös sitä on saatavana eri kokoisina. Kivituhkaa voidaan tilata harmaana, mustana tai punaisena. Kivituhkaa tarvitaan pihateille ja väylille pinta-aineeksi.

Koristekivien avulla piha voidaan viimeistellä yksilöllisten makumieltymysten mukaan. Viheraarnin valikoimista löytyy uskomaton kattaus ranta- , liuske , puutarha- sekä jokikiviä useissa eri väreissä. Luonnonkivet taas soveltuvat esimerkiksi polkujen varteen, talojen vierustoille tai vaikkapa kukkapenkkien pengerkiviksi.

Myös Koristekatteen puunsävyvaihtoehdot tarjoavat ratkaisun vaativimmallekin kuluttajalle. Koristekate myös pidättää kosteutta ja vähentää osaltaan puutarhan istutusten kastelutarvetta. Katteen avulla saadaan ilmeikkyyttä niin pensaiden juurelle kuin vaikkapa lasten leikkipaikoille, jossa ne myös pehmentävät putoamista.

Tiilimurskakate sopii kauniisti puutarhaan, se tuo puutarhan yksityiskohdat kauniisti esiin. Tiilimurskalla voidaan kattaa vaikkapa erilaiset istutusryhmät ja siihen voidaan yhdistää saumattomasti luonnonkiviä tai puurakenteita. Kate myös tasaa lämmönvaihteluja kasveille, sillä se varastoi ja luovuttaa lämpöä. Kuten muutkin katteet, myös tiilimurskakate estää rikkaruohojen kasvua.

Viheraarnin valikoimissa on myös kestävä ja laadukas teräsrunkoinen huvimaja. Tässä 6-kulmaisessa puutarhan katseen vangitsijassa on lasiseinät ja harjakorkeus on n. 2,6 m. Seinien ja katon lasien värisävy voidaan valmistaa myös toiveiden mukaan!

Viheraarnilta löytyy myös sisustuksellisesti upeat metallista tehdyt näyttävät ulkoruukut sekä metalliverkot seinälle ja kuuluupa valikoimaan myös polttopuut .

1-100 / 336

336 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-100 / 336

336 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16