Syyskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Uponor – Parempia elinympäristöjä luomassa

Uponor tunnetaan yhtenä maailman johtavista rakennus- sekä ympäristötekniikan toimittajista maailmanlaajuisesti. Yrityksen historia ulottuu vuoteen 1964 saakka, jolloin perustettiin Upon muovitehdas Nastolaan. Yritys erikoistui putkiyhteiden valmistukseen 60-70-lukujen taitteessa ja 1980-luvun alussa perustettiin Oy Uponor Ab. Vuosien saatossa Uponorista on kehkeytynyt maailmanlaajuisesti toimiva konserni.

Kattavaan ja asiantuntevaan tuotevalikoimaan kuuluvat tuotteet ilmanvaihtoon käyttö- ja lämmitysvesituotteet sekä viemärit ja jätevesijärjestelmät.

Jätevesijärjestelmiin kuuluvat ankkurointipaketit, sauna- ja mökkikaivot, säiliöt ja imeyttämöt sekä tarvikkeet ja kemikaalit. Ilmanvaihtoon on saatavana muoviset ilmastointikanavat ja –osat sekä äänenvaimentimet. Jätevesijärjestelmiin kuuluvat harmaavesisuodatus ja imeytys sekä panospuhdistamot. Salaojiin ja sadevesijärjestelmiin liittyen valikoimasta löytyy sadevesikaivot, salaojaputket ja -yhteet sekä tarkastus- ja salaojakaivot.

Uponorin umpisäiliön avulla taloon voidaan rakentaa kiinteistökohtainen jätevesijärjestelmä, jos paikalliseen jätevesiverkostoon liittyminen ei tule kyseeseen. Uponorin erillisviemäröinnin avulla vettä voidaan puhdistaa tehokkaasti. Näin ollen WC-vedet johdetaan erilliseen umpisäiliöön samalla kun pesuvedet imeytys- tai suodatuskenttään. Jätevesi puhdistuu luonnollisella tavalla ja arvokasta vettä säästyy.

Myös jätevesiratkaisu löytyy taatusti jokaiseen kohteeseen. Uponor tunnetaan muovisten putkijärjestelmien johtavana asiantuntijana. Kun jätevedet johdetaan hallitusti oikeaan paikkaan, säästetään ympäristöä ja parannetaan kiinteistön jälleenmyyntiarvoa. Uponor auttaa puhdistamaan veden taloudellisesti ja ympäristöystävällisesti.

Kun toiveissa on raikas sisäilma, Uponorin ilmanvaihtokanavat ratkaisevat ongelman. Ihmiset viettävät ajastaan jopa 90% sisätiloissa, joten terveellisellä ja miellyttävällä sisäilmalla on suuri merkitys. Ilmanvaihtokanavan avulla raitista ilmaa virtaa sisään säännöllisesti ja se kiertää asianmukaisesti. Uponorin älykkäillä ratkaisuilla voidaan säädellä myös ilmankosteuden ja lämmön tasapainoa, joten kokonaisvaltainen hyvinvointi saavutetaan Uponorin osalta.

Salaojaan on saatavissa täydellinen putkijärjestelmä Uponorilta. Näin rakennus ei pääse kostumaan ja pintavedet johtuvat asianmukaisesti maan sisään. Uponor on asiantuntija korkeatasoisten putkijärjestelmien ja muoviputkien osalta. Erilaiset kohteeseen sopivat putket, salaojakaivot sekä tarkastusputket muodostavat toimivan kokonaisuuden.

1-48 / 989

989 tuotetta

1-48 / 989

989 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.