Nyt yli 70 000 tuotteeseen ilmainen toimitus! Kampanja-aikaa jäljellä:

Separett – Miellyttävän vapaa-ajan puolesta

Separett on lähes 40 vuotta sitten perustettu ruotsalainen perheyritys, joka valmistaa laadukkaita ja hygieenisiä kuivakäymälöitä. Separett on huippuosaamisellaan ja vuosikymmenten kokemuksellaan yksi maailman johtavista virtsan erottelevien käymälöiden valmistajista. Käymälät ovat mukavia käyttää niin mökillä kuin vaikkapa siirtolapuutarhassakin – paikoissa, joissa ei ole mahdollisuutta vesivessan käyttöön. Separettin jatkuva tuotekehitystyö on osaltaan varmistanut niiden käytön ja suosion ympäri maailmaa. Laadun ja toimivuuden lisäksi Separett-kuivakäymälä on ympäristöystävällinen valinta, jota käytetään ylivertaisten ominaisuuksiensa vuoksi jopa kohteissa, joissa olisi mahdollisuus käyttää vesivessaa.

Tuotevalikoimaan kuuluu mm. käymälä, joka vastaa käyttömukavuudeltaan kaikkein eniten nykyaikaista vesivessaa. Sille onkin asetettu korkeimmat laatuvaatimukset mitä ympäristöystävälliselle kuivakäymälälle on aiemmin asetettu. Käymälässä on sisäänrakennettu tuuletin, joka vie hajun ja kosteuden mennessään. Se toimii sekä kylmässä että lämpimässä tilassa ja valinnanvaraa osaltaan luo mahdollisuus kiinnittää käymälä joko seinään tai lattialle. Se on valmistettu iskunkestävästä polypropeenista ja korkeakiiltoinen valkoinen pinta sopii jokaiseen kohteeseen.

Tuotevalikoima pitää sisällään myös edistyksellisen polttavan käymälän, joka on ominaisuuksiltaan kuin nykyaikainen vesivessa. Hajut ja kosteus poistuvat sisäänrakennetun tuulettimen avulla. Käymälän sisään on rakennettu ohjausyksikkö, jonka ansiosta jätteet voidaan polttaa mahdollisimman energiatehokkaasti sekä kylmässä että lämpimässä tilassa. Toimitukseen kuuluu 500 kpl pusseja sekä lastenistuin perheen pienimmille. Jätteistä syntynyt tuhka voidaan käyttää luonnonmukaisena lannoitteena.

Kuivakäymälöihin on saatavana monipuolinen kattaus tarpeellisia lisävarusteita kuten erilaisia lastenistuimia, keräyspusseja, biojätesäkkejä ja biopuhdistajatabletteja.

1-34 / 34

34 tuotetta

1-34 / 34

34 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.