Nilfisk – Siivousvälineitä jokaiseen kohteeseen

Nilfisk tunnetaan yhtenä maailman kokeneimmista siivousvälineitä valmistavista yrityksistä. Nilfiskin pölynimureita alettiin valmistaa jo vuonna 1906. Laajaan nykyvalikoimaan kuuluvat pölynimurien lisäksi mm. painepesurit. Kattavasta mallistosta löytyvät sopivat tuotteet niin koteihin kuin ammattikäyttöönkin. Nilfiskin toiminnan taustalla on moitteettomasti toimivien laitteiden valmistaminen, jotka ylittävät asiakkaiden odotukset. Kaikessa tekemisessä huomioidaan ympäristönäkökohtien lisäksi myös eettisyys ja ihmisoikeudet.

Nilfisk tarjoaa sopivan imurin, kun tarvitaan suurta imutehoa ja erinomaista suodatusta yhdessä käyttäjäystävällisten ominaisuuksien kanssa. Sopivan hiljainen käyntiääni tekee käytöstä osaltaan miellyttävää ja koska allergiat ovat viime vuosina yleistyneet, on Nilfisk panostanut erityisen paljon pienimpienkin pölyhiukkasten suodatukseen. Nilfiskin imuri imee myös likaisen hengitysilman, joten lattioiden lisäksi puhdistuu hengitysilmakin.

HEPA-suodatuksella varustettu imuri on sijoitus jokaiselle, joka arvostaa puhdasta sisäilman laatua. Tehokas moottori yhdessä optimoidun rakenteen kanssa takaavat parhaan mahdollisen pölynkeruun. Nilfiskin imuri on oivallinen valinta myös allergiselle, sillä ilmatiivis rakenne yhdessä pölypussin ja suodattimen kanssa suodattavat ilmasta ne kaikkein pienimmätkin partikkelit sekä eläinten karvat ja pölypunkit. Nilfiskin imurin HEPA-suodatin todella huomioi sen tosiasian, että suodatin ei ole vain suodatin. Osa likapartikkeleista on niin pieniä, että ne pääsevät kulkeutumaan takaisin sisäilmaan suodattimen lävitse. HEPA 14-suodatin pystyy testatusti vangitsemaan 99,999% kaikista partikkeleista tarjoten parasta mahdollista suoritustehoa ja toimivuutta.

Kun toiveissa on puhdasta jälkeä helposti ja nopeasti, on Nilfiskin painepesuri ratkaisu ongelmaan. Monipuolisesta mallistosta löytyy sopiva laite niin satunnaiseen käyttöön kuin ammattimaisempaan puhdistukseen. Letkun ja pesupistoolin pikaliitäntä sekä Click&Clean-suutinkonsepti tekevät varusteiden vaihtamisesta sujuvaa. Painepesurit ovat myös helposti paikasta toiseen liikuteltavia ja ne voidaan ripustaa kätevästi seinälle roikkumaan. Nilfiskin laadukkaat painepesurit tarjoavat tehokasta suorituskykyä ja mahdollisuuden poistaa myös ne kaikkein pinttyneimmät liat.

1-100 / 143

143 tuotetta

1-100 / 143

143 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16 | Su 12-16