Kampanjat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Pax - Puhaltimet alansa huipulta

Pax tunnetaan pohjoismaiden johtavana ilmanvaihtokoneiden ja puhaltimien valmistajana. Laadukkaat tuotteet valmistetaan yli 70 vuoden kokemuksella. Jatkuvaan tuotekehitykseen panostetaan, tavoitteena laadun lisäksi tuotteiden täydellinen toimivuus, innovatiivisuus sekä pitkäikäisyys.

Pax panostaa toiminnassaan todistetusti niin laatuun kuin ympäristön hyvinvointiin. Tuotteet ja niiden valmistusprosessi on sertifioitu kansainvälisesti tunnustetuin standardein. Laatusertifikaatti 9001 sekä ympäristösertifikaatti 14001 kertovat osaltaan yrityksen vastuullisesta toiminnasta. Kaikki Pax-voidaan asentaa turvallisin mielin.

Pax-puhaltimet ilmanvaihtoa tehostamaan

Pax-puhaltimen avulla voidaan tehostaa talon painovoimaista ilmanvaihtoa. Niiden avulla voidaan osaltaan ehkäistä mahdollisia kosteusvaurioita, jotka voivat olla kalliita korjata. Pax-puhallin parantaa asukkaiden hyvinvointia, sillä sen avulla kosteissa tiloissa on tehostettu ilmanvaihto. Pax-tuloilmaventtiili tulee asentaa puhtaan huoneilman tilaan, kuten olo- tai makuuhuoneisiin. Koska puhaltimet ja venttiilit voidaan usein asentaa jo olemassa oleviin kanaviin, asennuskustannukset eivät nouse korkeiksi. Pienellä investoinnilla suuri hyöty!

Liike- ja valotunnistimella varustetut puhaltimet käynnistyvät automaattisesti säädettävästä tunnistimesta tai siinä tapauksessa, että huonetilan kosteus ylittää asetetun arvon. Näin esimerkiksi WC-tila tuoksuu raikkaalta nopeammin. Puhallin voidaan kytkeä päälle myös käsin 15 minuutin jälkikäyntiajalla tai ilman.

1-21 / 21

21 tuotetta

1-21 / 21

21 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16 | Su 12-16