Varaston loppuunmyyntiin on lisätty uusia tuotteita, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:

Kobe

Kobe - Löydä kaikki tarvittava grillaukseen

Kobe-tuotteet on suunniteltu suomalaisten grillaajien kanssa, jotta tuotteista saa aina suurimman hyödyn irti. Kobe-malliston grillit tarjoavat upean grillikokemuksen hyvällä hinta-laatusuhteella. Grillit kestävät kovempaakin käyttöä ja vaihtelevat kesäsäät eivät ole näille grilleille mikään ongelma. Valikoimasta löytyy perinteinen hiiligrilli, kätevät kaasugrillit, monipuoliset kamado-grillit ja grillaustarvikkeita.

Kobe-kaasugrilli

Kaasugrillit

Koben kaasugrillit on valmistettu pitkäikäisistä osista, jotka kestävät hyvin aktiivista käyttöä ja Suomen kesän sääoikkuja. Valikoimasta löytyy jopa 6+1 polttimen grillejä, jolla saat grillattua herkut suuremmallekin porukalle.

Kobe-kamadogrilli

Kamado-grillit

Kamadolla grillaat, savustat, paistat ja haudutat vuodenajasta riippumatta. Kamado-grillien lämmöneristyksen ansiosta hiilien tarve on todella vähäinen ja grilli pysyy lämpimänä jopa kylmillä keleillä.

Kobe-hiiligrilli

Savustimet ja hiiligrillit

Koben valikoimasta löydät myös perinteisen hiiligrillin tai kätevät sähkösavustimet. Hiiligrilli on grillikesän kulmakiviä, jolla valmistat melkein mitä tahansa. Tehokkaalla sähkösavustimella saat taas esimerkiksi kalasta mehukkaan ja maukkaan jo 30 minuutissa.

Kobe-paistomittari

Lisävarusteet ja tarvikkeet

Kaipasit sitten lisätarvikkeita kamado-grilliisi, suojan kaasugrillillesi tai kätevän digitaalisen paistomittarin, löydät Koben valikoimasta lisävarusteita ja tarvikkeita kattamaan kaikki tarpeesi.

  • 1

1-31 / 31

31 tuotetta

  • 1

1-31 / 31

31 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.