Kampanjat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Sentakia – Kuivaa, lämmittää, sisustaa

Sentakia tuo maahan ja markkinoi kestäviä ja ympäristöönsä täydellisesti sopivia pyyhekuivaimia – sekä sähkökäyttöisiä että vesikiertoisia malleja. Sentakian historia ulottuu vuoteen 2000 ja alusta lähtien ajatuksena on ollut kunnioittaa asiakkaiden mieltymyksiä ja tarpeita. Nykyään Sentakian laadukas ja kattava kuivaustelinevalikoima on lähes kokonaan yrityksen itsensä suunnittelema ja sen eteen tehdään jatkuvaa kehitystyötä.

Pyyhekuivaimet ovat nimensä mukaisesti tarkoitettu pääasiassa pyyhkeiden kuivaukseen ja lämmitykseen. On ihanaa arjen luksusta kietoutua aina taatusti kuivaan pyyhkeeseen ja joskus on paikallaan mukavan lämmin ja pehmeä pyyhe. Myöskään säilytystilaa ei voi koskaan olla liikaa, joten jatkossa kylpyhuoneen pyyhekaaos on kesytetty. Tämän lisäksi Sentakian pyyhekuivaimet poistavat pesutiloista ylimääräisen kosteuden ja tuovat tarvittavaa lisälämpöä ja näin pitävät kylpyhuoneen miellyttävän lämpimänä ympäri vuoden. Pyyhekuivain sopii siis jokaiseen kotiin ja aiemmin hotelleista tutuksi tullut ylellisyys on nyt saatavana edulliseen hintaan.

Vesikiertoiset pyyhekuivaimet on valmistettu kromatusta sinkkikadon kestävästä messinkiputkesta tai vaihtoehtoisesti ruostumattomasta teräsputkesta. Myös sähkötoimiset pyyhekuivaimet ovat turvallisia käyttää ja niiden valmistusmateriaalit ovat yhtä korkealuokkaiset. Helppo pistorasialiitäntä ja alhainen energiankulutus tekevät käytöstä kustannustehokasta.

Sentakia haluaa tarjota asiakkaille täydellisesti yhteensopivan kokonaisuuden. Voit hankkia pyyhekuivaimen rinnalle kylpyhuonetarvikkeita kuten ripustuskoukkuja ja koukkusarjoja.

1-35 / 35

35 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-35 / 35

35 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18