Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Caisla Luxury - Arjen luksusta järkevään hintaan

Caisla Oy maahantuo sekä kuiviin että kosteisiin tiloihin erittäin korkealaatuisia laattoja. Valikoimasta löytyy luksuslaattoja niin sisä- kuin ulkotiloihinkin. Vastaavaa valikoimaa seinä- ja lattialaattoja ei suomalaisilla kuluttajilla ole ollut saatavilla kotimaasta. Caisla Oy on suomalainen perheyritys, joka ponnistaa keskisuomalaisen Kinnusen suvun pitkästä historiasta ahkeraa yrittäjyyttä aina 1500-luvulta alkaen. Yrityksen periaatteena on kuunnella asiakasta tarkkaan ja varmistaa, että tuotteet vastaavat suomalaisten perheiden laatuvaatimuksia, järkevää hintaa unohtamatta.

Caisla Luxury - ylellistä tunnelmaa ja arjen luksusta

Caisla Luxury -tuoteperheen seinälaatoissa, lattialaatoissa ja mosaiikeissa kiteytyy yrityksen koko arvomaailma. Tuotteet ylittävät ominaisuuksiltaan asiakkaiden vaatimukset niin design vaihtoehdoissaan kuin hygieenisyydessään, kestävyydessään ja helppohoitoisuudessaankin. Yhteistyössä suomalaisten ja italialaisten suunnittelijoiden kanssa valikoimaan on tuotu perinteisten laattakuosien rinnalle myös puhuttelevampia marmori- ja mosaiikkipintoja. Onpa saatavilla nyt myös aidolla kullalla viimeistelty mosaiikkilaattakin, jos olet erityisen vaativa asiakas luksuksen suhteen! Ylellistä tunnelmaa suomalaisiin koteihin luovat myös jopa miehen korkuiset laatat. Valtavat laattakoot mahdollistavat pintojen luomisen saumattomina, mikä on erityisen näyttävän näköistä nykyaikaisten kotien avoimissa huonetiloissa. Isoilla laatoilla saat saumattoman laatoituksen myös kosteisiin tiloihin, kunhan huolehdit kaadoista käyttämällä eri alueilla eri kokoisia laattoja tai hankkimalla seinän viereen asennettavan lattiakaivon. Myös kodin puhtaanapito on helpompaa ja se jos mikä on arjen luksusta!

Design-laattoja kohtuu hintaan

Caisla Luxuryn laatat ovat saatavilla aina järkevään hintaan. Tämän varmistaa tehokas valmistus- ja toimitusketju. Yrityksessä kuunnellaan ja keskustellaan suoraan asiakkaiden kanssa ja niinpä Caislan tuotevalikoima laajenee ja päivittyy jatkuvasti, kun uusia kuoseja ja kuosiyhdistelmiä tulee saataville. Tutustu Netraudan upeaan tarjontaan Caisla Luxuryn laattoja, vertaile niiden ominaisuuksia ja tilaa helposti ja turvallisesti kotiin toimitettuna - aina järkevään hintaan!

  • 1

1-15 / 15

15 tuotetta

  • 1

1-15 / 15

15 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.