Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Biolan - Luo vihreämpää maailmaa

Biolanin puutarha-, huonekasvi- ja ekologisen asumisen tuotteet ovat korkealuokkaisia ja niiden valmistuksessa on otettu huomioon luonnonmukaisuus ja kestävyys. Kattavaan tuotevalikoimaan kuuluvat kasvualustat ja lannoitteet puutarhaan ja huonekasveille sekä erilaiset kompostorit, kuivakäymälät ja jätevesijärjestelmät.

Maisemakompostori on paras ratkaisu puutarha- ja keittiöjätteen kompostointiin. Se on oivallinen valinta omakotitaloon, mutta käy myös kesämökille, jossa sillä voidaan kompostoida lisäksi käymäläjätettä suuren kokonsa vuoksi. Maisemakomposti on suunniteltu sulautumaan osaksi ympäristöään ja siksi se soveltuu pieneenkin pihaan. Pikakompostori taas on omiaan keittiöjätteiden ympärivuotiseen kompostointiin yhdelle perheelle. Nopea kompostointi on lämpöeristetyn rakenteen ja tehokkaan ilmanvaihtojärjestelmän ansiota. Kompostoinnin etenemisen seuraamista helpottaa lämpömittari. Puutarhakompostorilla kasvimaa- ja puutarhajätteen jalostaminen sujuu helposti ja tehokkaasti. Kompostoriin mahtuu n. 900 litraa, joten muhevaa multaa syntyy kasapäin. Suuren kannen avulla täyttö ja tyhjennys on mahdollisimman helppoa. Koska rakenne on tiivis ja ilmanvaihtoa voidaan säätää, ei kompostimassa pääse kuivumaan ja siten hoitotarvekin pienenee.

Biolanin harmaavesisuodatin on harmaiden jätevesien käsittelyyn soveltuva pienpuhdistamo, joka puhdistaa kaikki kiinteistön tiski-, pyykinpesu-, sauna- ja pesuvedet. Vessan jätevedet tulee kerätä erilliseen umpisäiliöön. Saunasuodatinta tarvitaan, kun suunnitelmissa on pienpuhdistamo pesuvesille harmaiden jätevesien käsittelyyn niissä kohteissa, joissa jätevesiä syntyy vähemmän.

Biolanin komposti- ja kuivikekäymälät ovat hygieeninen ja helppohoitoinen ratkaisu vapaa-ajan asunnolle. Käymälät on rakennettu tiiviiksi ja niiden tyhjentäminen on helppoa.

Jokaisen viherpeukalon paras apulainen on Biolan-kasvihuone. Kasvihuoneiden lisäksi valittavana on parveketarha, jonka avulla parvekkeelle tai terassille voidaan loihtia satoa tuottava, tyylikäs hyötytarha. Parveketarhaan voidaan valita myös kauniit ja käytännölliset kasvutikkaat tai kasvupenkki, joka on lattiatasoon sijoitettava viljelyjärjestelmä erityisesti korkeille kasveille, kuten tomaatille, kurkulle ja koristeköynnöksille. Kasvupenkkiin kuuluvan kastelualtaan avulla penkkiä on siisti ja helppo kastella ja kannen avulla vaikkapa viljelytarvikkeet säilyvät tallessa penkin sisällä talven ajan.

Huomioithan, että osa ominaisuuksista saattaa olla mallikohtaisia.

  • 1

1-40 / 40

40 tuotetta

  • 1

1-40 / 40

40 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.