Harvia kiuas edullisesti - Suomen suurin valikoima

Onko mielessäsi Harvian kiuas? Netraudasta löydät varmasti saunaasi sopivan kiukaan aina edulliseen hintaan. Tarvitsit sitten Harvia sähkökiuasta tai puukiuasta, toimitetaan ne kätevällä kotiinkuljetuksella vaikka suoraan kesämökkisi pihalle. Harvian löylyt odottavat vain muutaman klikkauksen päässä.

Oikean kokoinen kiuas takaa hyvät löylyt

Harvian sähkökiukaat valmistetaan toimimaan taloudellisesti ja ne edustavat teknistä huippulaatua. Sisustuksellisesti tyylikäs saunan sydän näyttää kauniilta ja tuottaa miellyttävät löylyt. Käytön helppoutta tarjoaa Harvia-ohjauskeskus, jonka avulla kiuasta voi ohjata kätevästi saunan ulkopuolelta. Sauna lämpenee haluttuun lämpötilaan ja on käyttövalmis vaivatta. Jotta löylyt ovat nautinnolliset, tulee kiinnittää huomiota myös saunan riittävään eritykseen ja kiukaan tehon valintaan saunan koon mukaan. Netraudan verkkokaupasta voit etsiä helposti saunasi kokoon parhaiten sopivan kiukaan ja tarkastaa, että kiukaan hinta on kohdillaan. Näin ilma kiertää hyvin ja löylyistä saa nauttia puhtaassa ja helposti hengitettävässä saunailmassa.

Harvian pehmeät löylyt tuottava kokonaisuus – joko sähkö- tai puulämmitteisellä kiukaalla - voidaan suunnitella niin pieneen saunaan, perhesaunaan kuin vaikkapa yhteisösaunaankin. Myös kylpyhuonesaunan rakentaminen on mahdollista. Se on helppo ratkaisu pieneen tilaan eikä sen rakentamiseen tarvitse hakea lupaa tai tehdä mitään muutostöitä. Kylpyhuonesaunan rakenne on tiivis ja se on valmistettu eristämään vettä, kosteutta ja lämpöä. Kylpyhuonesaunan ulkoseiniä voidaan käyttää suihkuseinänä, sillä ne kestävät vettä. Harvian valikoimista löytyvät myös infrapunasaunat, joilla on tutkitusti monia terveyttä edistäviä vaikutuksia ja ne voidaan asentaa kuivaan tilaan kuten makuuhuoneeseen.

Harvialla on omaa saunatuotantoa Muuramessa. Tuotannossa käytetään vain parhaita ja toimiviksi todettuja materiaaleja. On valinta sitten pelkkä kiuas tai laajempi kokonaisuus, koti muuttuu hyvän olon keitaaksi Harvian laadukkaiden ja tarpeita vastaavien saunatuotteiden avulla.

1-100 / 373

373 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-100 / 373

373 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18