Syyskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Harvia kiuas edullisesti - Suomen suurin valikoima

Onko haaveissasi uusi kiuas? Netraudasta löydät varmasti saunaasi sopivan Harvia-kiukaan aina edulliseen hintaan. Tarvitset sitten Harvia-sähkökiukaan tai Harvia-puukiukaan, toimitetaan ne kätevällä kotiinkuljetuksella vaikka suoraan kesämökkisi pihalle. Löylyt odottavat vain muutaman klikkauksen päässä.

Oikean kokoinen kiuas takaa hyvät löylyt

Harvian sähkökiukaat valmistetaan toimimaan taloudellisesti ja ne edustavat teknistä huippulaatua. Sisustuksellisesti tyylikäs saunan sydän näyttää kauniilta ja tuottaa miellyttävät löylyt. Käytön helppoutta tarjoaa Harvia-ohjauskeskus, jonka avulla kiuasta voi ohjata kätevästi saunan ulkopuolelta. Sauna lämpenee haluttuun lämpötilaan ja on käyttövalmis vaivatta. Jotta löylyt ovat nautinnolliset, tulee kiinnittää huomiota myös saunan riittävään eritykseen ja kiukaan tehon valintaan saunan koon mukaan. Netraudan verkkokaupasta voit etsiä helposti saunasi kokoon parhaiten sopivan kiukaan ja tarkastaa, että kiukaan hinta on kohdillaan. Näin ilma kiertää hyvin ja löylyistä saa nauttia puhtaassa ja helposti hengitettävässä saunailmassa.

Harvian pehmeät löylyt tuottava kokonaisuus – joko sähkö- tai puulämmitteisellä kiukaalla – voidaan suunnitella niin pieneen saunaan, perhesaunaan kuin vaikkapa yhteisösaunaankin. Myös Harvian kylpyhuonesaunan rakentaminen on mahdollista. Se on helppo ratkaisu pieneen tilaan eikä sen rakentamiseen tarvitse hakea lupaa tai tehdä mitään muutostöitä. Kylpyhuonesaunan rakenne on tiivis ja se on valmistettu eristämään vettä, kosteutta ja lämpöä. Kylpyhuonesaunan ulkoseiniä voidaan käyttää suihkuseinänä, sillä ne kestävät vettä.

Harvialla on omaa saunatuotantoa Muuramessa. Tuotannossa käytetään vain parhaita ja toimiviksi todettuja materiaaleja. On valinta sitten pelkkä kiuas tai laajempi kokonaisuus, koti muuttuu hyvän olon keitaaksi Harvian laadukkaiden ja tarpeita vastaavien saunatuotteiden avulla.

1-48 / 366

366 tuotetta

1-48 / 366

366 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.