Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

Tammiholma - Laatua kylpyhuoneeseen, tyyliä sisustukseen

Tammiholma Oy on vuonna 1964 perustettu suomalainen yritys, jonka kuluttajatuotteet kattavat laajan valikoiman tuotteita niin kylpyhuoneeseen kuin koko kodin tiloihin. Kattava valikoima pitää sisällään kylpyhuonekalusteet, suihkukalusteet, pesualtaat ja pyyhekuivaimet sekä WC-istuinten kannet. Tammiholma tuo markkinoille laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan trendikkyydestä tinkimättä.

Vedenkestävät kalusteet kaikenkokoisiin kylpyhuoneisiin

Kaikki Tammiholman allaskaapit ja tarvikekaapit kestävät vettä 100% ja valmistusmateriaali on CE-sertifioitua taaten turvallisen ja huolettoman käytön vuosiksi eteenpäin. Kylpyhuonekalusteiden 3-kertainen maalikerros ja ympärimaalaus ovat erityisen kestävä yhdistelmä ja kalusteet toimitetaan valmiiksi koottuina. Kalustepaketin mukana toimitetaan pakettikohtaisesti myös allaskaappi ja allastaso. Kokovaihtoehdoista löytyy niin pienempään tilaan soveltuvia ratkaisuja kuin suuremman kylpyhuoneen katseen vangitsijoita. Tammiholman kalusteet viihtyvät tietysti myös suihkun välittömässä läheisyydessä, sillä ne eivät pelästy vesiroiskeita saati saunan vesihöyryjä.

Mallistoa täydentävät metalliset peilikaapit valmistetaan korkealaatuisesta teräksestä, jonka jälkeen ne pulverimaalataan valkoisiksi. Roiskevesisuojatut ja muotoilultaan ajattomat säilytyskaapit sisältävät luonnollisesti myös pistorasiat ja loisteputken.

Suihkuseinät ja pyyhekuivaimet osana toimivampaa arkea

Turvalasista valmistetut suihkuseinät istuvat osaksi toimivaa kylpyhuonetta. Ne kääntyvät 180 astetta tarjoten tarpeellista suojaa niin katseilta kuin veden roiskeilta. Matta-alumiiniprofiili ja 5 mm nostosarana tuovat lisää mukavuutta. Suihkuseinistä voidaan rakentaa yhdistelemällä erikokoisia suihkukulmia, pariovia ja kiinteitä suihkuseiniä.

Tammiholman pyyhekuivaimet soveltuvat niin kylpyhuoneeseen, kodinhoitohuoneeseen kuin vaikkapa eteiseen. Pyyhekuivain mahdollistaa aina kuivan ja lämpimän pyyhkeen käden ulottuville tuoden lisää myös ripustustilaa. Pyyhekuivain on turvallinen käytössä, sillä sen pintalämpötila ei nouse koskaan liian korkeaksi.

Lisämukavuutta kylpyhuoneeseen vähällä vaivalla

Tammiholman Click WC-kannet sopivat yhteen yleisimpiin WC-istuimiin. Kansi voidaan irrottaa yhdellä napin painalluksella istuimen pesua varten ja SoftClose-toiminnon ansiosta kansi sulkeutuu pehmeästi. Roiskevesisuojattu bluetooth-kaiutin FM-radiolla taas kestää kylpyhuoneen kosteudessa moitteetta ja kaiutin voidaan kytkeä vaikkapa matkapuhelimeen. Pirteän värinen kaiutin pysyy tiukasti paikallaan voimakkaan imukuppikiinnityksen avulla ja ladattava litium-akku kestää pitkään yhdellä latauksella.

1-48 / 106

106 tuotetta

1-48 / 106

106 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.