Finnurmi – Nopea ja vaivaton siirtonurmi

Finnurmi-siirtonurmen tarina ulottuu vuoteen 1979 saakka, jolloin viljely aloitettiin Järvikylän kartanon mailla Joroisissa. Siirtonurmi on täydellinen ratkaisu jokaiseen kohteeseen, jossa nurmea voi ylipäänsä käyttää. Usein juuri vaikeissa kohteissa se on osoittautunut ainoaksi soveltuvaksi vaihtoehdoksi. Finnurmi käyttääkin parhaiten kotimaisiin olosuhteisiin sopivia nurmilajeja, jotka kestävät vuodenaikojen vaihtelut.

Siirtonurmi on nykyaikainen ratkaisu, jolla saa tasaisen ja kauniin nurmikon nopeasti ja vähällä vaivalla – lopputulos on taatusti onnistunut. Kylvönurmikkoon verrattuna se on myös yllättävän edullinen ratkaisu. Siirtonurmi sopii niin kotipihalle kuin esimerkiksi julkisille piha-alueille ja golf-kentille. Näin saadaan kovaakin kulutusta kestävä, heti käyttövalmis ja hyvännäköinen nurmikko jopa kahdessa päivässä.

Finnurmi-siirtonurmikon levittäminen on yhtä helppoa kuin mattorullan aukaisu. Asennetun nurmen kastelu on vaivatonta eikä esimerkiksi rinnetontilla tarvitse pelätä siementen valumista rinnettä alas kasteluveden tai sateen mukana. Mökkipihoja taas vaivaa usein umpeen kasvaminen sekä haastavat maastot. Siirtonurmen avulla mökkipihasta tulee yhtä helposti hoidettava ja tasainen kuin kotipihastakin. Näin mökillä olosta voi nauttia eikä ole huolta stressaavasta työleiristä.

Finnurmen siirtonurmelle annetaan myös laatu- ja kasvuunlähtötakuu kun se on asennettu asennus- ja hoito-ohjeita noudattaen. Takuu kattaa juurtumisen ja kasvuunlähdön noin 2-4 viikon kuluessa. Siirtonurmi voidaan asentaa myös syksyllä, jolloin takuu kattaa kasvuunlähdön seuraavana keväänä.

Siirtonurmi on varmasti parhaimmillaan asennushetkellä, sillä se nostetaan viljelyksiltä vasta asiakkaan tilauksen saapuessa. Mikä parasta, nurmen mukana nostetaan pellosta elinvoimainen alusturve, jonka ansiosta Finnurmi-siirtonurmikko juurtuu hankalissakin paikoissa. Siirtonurmi tulee asentaa 1-3 päivän kuluessa sen nostamisesta ja ensimmäisinä viikkoina asennuksesta sitä pitää kastella huolellisesti. Siirtonurmen asennukseen löytyy kattavat ja tarkat ohjeet, joiden avulla työ käy kuin tanssi. Siirtonurmen voi tilata kaikkialle Suomeen.

Nimike(ttä)

1 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Nimike(ttä)

1 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18