Nyt yli 70 000 tuotteeseen ilmainen toimitus! Kampanja-aikaa jäljellä:

Kirami – Kylpynautintoa joka säässä

Kiramin huippulaadukkaat kylpytynnyrit valmistetaan Suomessa ympäristöä kunnioittaen ja jatkuvaa tuotekehitystä tehden. Kirami onkin Euroopan suurin kylpytynnyrivalmistaja. Kylpytynnyreitä alettiin tuoda maahan Ruotsista 2000-luvun alussa, mutta pian sen jälkeen tuotteita alettiin kehittää entistä paremmiksi ja Kirami hankki omat tilat tuotannolle. Vuosien pitkäjänteinen työ ja asiakkaiden tarpeiden kunnioittaminen on ollut Kiramin menestyksen taustalla ja tuotevalikoima on laajentunut kattamaan kylpytynnyreiden lisäksi tärkeät altaanhoitotuotteet ja hyödylliset lisätarvikkeet.

Kirami lanseerasi ensimmäisenä valmistajana uudenlaisen materiaalin kylpytynnyrin puuverhoilulle – kestävän ja kauniin muovipuukomposiitin. Tämän lisäksi muoviset sisäaltaat otettiin osaan malleista käyttöön jo aiemmin. Tuotevalikoiman laadukkuus ja malli- sekä värivaihtoehdot varmistavat, että jokaiselle löytyy taatusti parhaiten tarpeisiin vastaava malli. Kannattaa myös huomioida, että kylpytynnyristä voidaan nauttia vuoden ympäri! Siksi tuotevalikoima kattaa myös kamiinat ja piiput – mikäpä sen virkistävämpää kuin pulahdus lämpimään veteen samalla, kun pakkanen paukkuu ympärillä tai syyssateet ropisevat.

Kylpytynnyreitä on saatavana kahdessa eri sarjassa: Original ja Comfort. Original-mallisarjaan kuuluvat lämpöpuusta valmistetut pienempäänkin pihaan soveltuvat tynnyrit sekä muovisella sisäkuorella valmistetut tynnyrit, jotka on helppo pitää puhtaana. Comfort-mallisarjan tarkoituksena on tarjota kylpijälle mukavuutta ja huolettomuutta. Kaikkien Kirami-kylpytynnyreiden muotoilu on ajatonta ja laatu ylivoimaista. Niitä yhdistää myös loppuun saakka mietityt kuluttajaystävälliset ja kestävät ratkaisut. Kylpytynnyreitä on saatavana useissa hintaluokissa, joten jokaisella on mahdollisuus nauttia pulahduksesta omaan kylpytynnyriin niin halutessaan.

Jotta kylpytynnyrin vesi säilyy puhtaana mahdollisimman pitkään, suositellaan käytettäväksi Kiramin altaanhoitotuotteita. Näin esimerkiksi jaloissa kulkeutuvan hiekan määrä jää minimiin eikä leväkasvustoja pääse muodostumaan. Mukavuutta tulee entistä enemmän kätevillä lisätarvikkeilla. Miltä kuulostaa vaikkapa juomapidike, joka kelluu veden pinnalla? Myös erilaiset raput ja portaat ovat jokaisen kylpytynnyrin ostajan hankintalistalla, sillä tynnyriin nouseminen muuttuu vaivattomaksi. Kannattaa tutustua Kiramin laajaan valikoimaan ja kun sopiva malli on löytynyt, valita muut tarpeelliset tarvikkeet sen mukaan. Oma piha voi olla maailman paras paikka!

1-48 / 116

116 tuotetta

1-48 / 116

116 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.