Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

SVT

SVT tarjoaa klassiset takat, kaminat, puuliedet ja liesitasot niin kotiin kuin vapaa-ajanasunnollekin. Suomalais-virolaisen yrityksen kestävistä materiaaleista valmistetut puulämmitteiset tuotteet säilyvät jopa sukupolvelta toiselle. Tutustu perinteiseen valikoimaan ja valitse omat suosikkisi. Verkkokaupassamme ostaminen käy aina nopeasti ja näppärästi, joten pääset nauttimaan hankinnoistasi pian!

Perinteiset SVT liedet ja kaminat tupaan ja mökille

SVT:n tuotteissa on suloista vanhan ajan henkeä, mutta ne tarjoavat samalla erittäin tehokkaan ja käytännöllisen puulämmitteisen ratkaisun niin kotiin kuin vapaa-ajanasunnollekin. Aito tulen loimu tuo taatusti viihtyisän tunnelman. Vankka SVT takka onkin tunnelmallinen vaihtoehto, joka tuo myös tarpeellista lisälämpöä viileinä päivinä. Valmistakka on kätevä vaihtoehto, kun et halua muurata takkaa erikseen. Se on käyttövalmis heti, kun hormi on yhdistetty. Tuotemerkin valikoima sisältää myös runsaasti erilaisia ritilöitä ja luukkuja, joista saat rakennettua haluamasi kokonaisuuden, kun teet takan muuraamalla. Kaikki tuotemerkin käyttämät materiaalit, kuten valurauta ja teräs, ovat luotettavia ja turvallisia kuumennettaessa. Tutustu valikoimaan ja valitse omat suosikkisi jo tänään.

Valmista herkut turvallisella puuhellalla

SVT:n puulämmitteiset hellat ja uunit ovat ihanteellinen valinta, kun sähköä ei ole saatavilla tai ne muuten vain sopivat talon tunnelmaan. Kaikki tämän tuotemerkin puuhellat täyttävät saksalaisen DIN-normin mukaiset tiukat päästövaatimukset. SVT puuliesi onkin tyylikäs ja ekologinen valinta. Malleja on tarjolla niin klassisia kuin moderneja. SVT:n valikoimasta löydät mökille sopivat näppärät liesikaminat, jotka lämmittävät huoneen ja tarjoavat samalla keittoalustan ruoan laittamiseen. Perinteinen SVT kamina on turvallinen ja tyylikäs vaihtoehto eri tilojen lämmittämiseen. Selaa siis tuotteita ja valitse omia tarpeitasi parhaiten vastaava vaihtoehto. Lisää kaikki tarvitsemasi helposti samaan tilaukseen!

1-48 / 114

114 tuotetta

1-48 / 114

114 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.