Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

Schiedel – Luotettavat ja paloturvalliset hormiratkaisut kaikkiin tulisijoihin

Schiedel Savuhormistot Oy on Suomen johtava valmispiippuja valmistava yritys, joka perustettiin 2000-luvun alkupuolella. Schiedel kuuluu osana Monsier-konserniin, joka tunnetaan maailman suosituimpana savupiippujen toimittajana. Tuotevalikoima koostuu savupiipuista, valmispiipuista ja saunan piipuista. Sisäpiippujen halkaisijat vaihtelevat välillä 100 – 200 mm.

Yritys oli Euroopan ensimmäinen piippuvalmistaja, jolle myönnettiin arvostettu ISO 9001-laatusertifiointi. Schiedel onkin tehnyt yhteistyötä suomalaisten rakentamisen asiantuntijoiden kanssa, tuloksena pohjolan haastaviin olosuhteisiin soveltuvat piippujärjestelmät. Paloturvalliset ja ekologiset piippujärjestelmät pitävät huolen tulisijan hyvästä vedosta ja ne voidaan helposti ja nopeasti asentaa myös itse. Tuotteiden mukana toimitetaan kattavat asennusohjeet.

Schiedelin valmispiiput sopivat kaikkiin kohteisiin aina omakotitaloista, rivitaloista ja lomamökeistä takkoihin, saunoihin ja lämmityskattiloihin asti. Piippu mitoitetaan aina tulisijan mukaan, joten vaadittu hormikoko kannattaa varmistaa valmistajalta.

Schiedelin tarjoama piippuratkaisu tehostaa tulisijan toimintaa. Hyvä veto syntyy kun kevyt hormi lämpenee nopeasti samalla kun ilma kiertää esteettä pyöreässä, eristetyssä hormissa. Vedon määrittää piipun aktiivinen korkeus, mikä tarkoittaa etäisyyttä tulisijan hormiliitännästä piipun huippuun asti. Sen parempi veto, mitä korkeampi piippu.

Piippumalleja on saatavana esimerkiksi Rondo Plus. Se on hapon kestävä ja palonkestävä kolmesta kerroksesta koostuva piippu. Keraaminen hormielementti on poltettu 1200 asteessa. Yhdessä kevytsoraharkkojen sekä vuorivillaeristeen kanssa muodostuu lyömätön kokonaisuus. Koska hormi on keraaminen, se lämpenee nopeasti ja pitää lämmön piipun sisällä eristyksen ansiosta. Veto on parempi ja kondensoituvaa kosteutta muodostuu vähemmän. Piippu pysyy puhtaana, koska sisäpinta on sileä eikä siihen pääse kiinnittymään nokea. Tämä Schiedelin Rondo Plus-piippu kestää enemmän happoja ja kuumuutta kuin mikään muu piipuissa käytetty materiaali.

Schiedelin Isokern-valmispiiput valmistetaan islantilaisesta laavakivestä. Kevyiden elementtien ansiosta Isokern on omiaan kohteisiin, joissa hormin paino on ratkaiseva tekijä. Tämä Schiedelin laatuhormi sopii kaikkiin puulla lämmitettäviin tulisijoihin. Pyöreä kivihormi lämpenee nopeasti, tuloksena hyvä veto.

1-48 / 142

142 tuotetta

1-48 / 142

142 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.