Kampanjat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Limatec – Kompakteja minikeittiöitä pieneenkin tilaan

Limatec on vuonna 1992 perustettu minikeittiöitä valmistava yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Sveitsissä. Viime vuosina Limatecista on kehittynyt yksi merkittävimmistä minikeittiöitä tuottavista yrityksistä koko Euroopassa. Minikeittiöt ovat kompakteja, pieneen tilaan mahtuvia keskuksia, joista löytyy kaikki tarvittavat toiminnot toimivaan keittiöön. Sähköllä toimiva minikeittiö on omiaan esimerkiksi mökille tai muulle vapaa-ajan asunnolle. Se sopii myös vaikkapa opiskelija-asuntoon tai keittokomeroon. Limatec myöntää näppärille tuotteilleen kahden vuoden takuun, joka tuo lisäturvaa kodin korvaamattomalle apurille. Kiitos minikeittiöiden ajattoman muotoilun ja kaapiston valkoisen värin, kokonaisuus näyttää hyvältä ja miellyttää silmää vielä vuosikausienkin jälkeen.

Limatec tekee yhteistyötä maailmankuulujen kodinkone-brändien kanssa. Mallista riippuen keittiön varustelusta voi löytyä esimerkiksi Liebherrin kylmälaite. Limatec tekee jatkuvaa tuotekehitystyötä tavoitteenaan toiminnalliset, silti edulliset minikeittiöt.

Sähkökäyttöisessä minikeittiössä on tilavuudeltaan 100 litran jääkaappi sekä pesuallas ja liesi. Limatecin minikeittiöllä onnistuu elintarvikkeiden asianmukainen säilytys, lämmitys, ruoanvalmistus sekä astioiden tiskaus käden käänteessä. Minikeittiötä on saatavana myös keraamisella liedellä. Keraaminen liesitaso on helppo pitää puhtaana ja se tekee keittiöstä entistäkin modernimman. Minikeittiö on myös erityisen helppo koota ja se voidaan samalla asentaa joko vasen- tai oikeakätiseksi.

Kun vaatimuksena on vieläkin monipuolisempi kokonaisuus, on löytyy minikeittiöitä myös uunilla ja keraamisella liesitasolla. Uuni kuumenee enimmillään 250°C lämpötilaan, joten kokonaisvaltaiselle ruoan valmistukselle tai vaikkapa leipomiselle ei ole mitään estettä. Toinen keittolevyistä toimii pikalevynä, minkä ansiosta yllätysvieraiden kahvit kiehuvat helposti ja nopeasti. Minikeittiön kantena toimii kätevä tiskipöytä, jossa on yksi allas sekä valutustaso. Keraamisessa liesitasossa käytön turvaa tuo ylikuumenemissuoja ja 7-portaisten kytkinten avulla tehonsäätö sujuu helposti. Ajattoman valkoisesta kokonaisuudesta löytyy lisäksi allaskaappi.

Huomioithan, että osa ominaisuuksista saattaa olla mallikohtaisia.

1-4 / 4

4 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-4 / 4

4 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18