Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Bjelin – Edistykselliset lattiat

Bjelin kehittää, suunnittelee ja valmistaa innovatiivisia lattioita niin perinteisiin kuin luoviinkin sisustusratkaisuihin. Tuotevalikoima käsittää perinteiset puulattiat, mutta myös uusista materiaaleista valmistetut, edistykselliset lattiat. Bjelin on osa ruotsalaista perheyritystä ja sen pääkonttori sijaitsee Vikenissä Etelä-Ruotsissa. Yrityksen modernit tuotantolaitokset sijaitsevat Vikenissä sekä Pohjois-Kroatiassa ja sillä on yli 1 000 työntekijää.

Bjelinillä on pitkät perinteet eri lattiamateriaalien kehityksessä. Yrityksen perustajat keksivät innovatiivisen lukkoponttilattian 1990-luvulla ja kehittivät maailman ensimmäiset laminaattilattiatuotteet 1970-luvun lopulla. Tällä tiellä Bjelin jatkaa uusien ja vastuullisten tuotantotapojen kehittämistä sekä laadukkaiden ja tyylikkäiden lattioiden suunnittelua kotiemme iloksi.

Laaja, innovatiivinen tuotevalikoima

Bjelinin tuotepaletti kattaa perinteisten parkettien lisäksi kovaa kulutusta kestävät kovetetut puulattiat sekä keramiikkapuukomposiittilaatat. Yrityksen koko tuotanto perustuu puupohjaisten tuotteiden kehittämiseen ja valmistamiseen, sillä puu on kaikkein ympäristöystävällisin lattiamateriaali. Bjelin käyttää vain FSC-sertifioitua puumateriaalia ja pyrkii kaikella toiminnallaan kestävään kehitykseen ja liiketoiminnan vastuullisuuteen.

Keramiikkapuukomposiittilaatan pinta on yhtä lämmin kuin puun ja materiaalina se on erittäin kestävä patentoidun Nadura®-pinnan ansiosta. Laatan Nadura®-pintakerros koostuu puukuidusta, sideaineesta, keraamisista hiukkasista ja väripigmenteistä, jotka ovat puristettu yhteen korkeassa lämpötilassa ja paineessa. Laattojen asennus käy kätevästi lukkopontin avulla.

Bjelinin korkealaatuisessa lautaparketissa käytetään viimeisintä lukkoponttiteknologiaa edustavaa Bjeloc 18 5G -lukkoponttia, jonka ansiosta parketti on erittäin helppo ja nopea asentaa. Laajasta parkettivalikoimasta löytyy monia eri väri- ja lajitelmavaihtoehtoja. Pintakäsittelynä parketeissa käytetään käytännöllistä mattalakkaa tai puun luonnollista kauneutta korostavaa luonnon öljyä.

Kovetettu puulattia kestää elämää

Bjelin käyttää kovetettujen puulattioiden valmistamisessa patentoitua Woodura®-teknologiaa, jonka avulla puulattioiden pinta kovetetaan kolme kertaa kovemmaksi kuin vastaavilla tammilautaparketeilla. Lisäksi teknologia mahdollistaa koko puun hyödyntämisen lattian raaka-aineena.

Woodura®-menetelmällä puun pintaa puristetaan korkeassa lämpötilassa ja kovetetaan puukomposiittipulverin avulla. Näin saadaan kovetettu puulattia, joka on huomattavasti kestävämpi kuin muut puulattiat ilman, että tingitään ulkonäöstä ja puun tuntumasta. Lue lisää Bjelinin kovetetusta puulattiasta, joka on erinomainen valinta kovaa kulutusta vaativiin kohteisiin, kuten lapsi- ja lemmikkiperheisiin sekä julkisiin tiloihin.

1-48 / 70

70 tuotetta

1-48 / 70

70 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.