Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Limente - Valaisimet ja pistorasiat edullisesti

Limente – LED-valaistuksen visionääri

Oy Limente Ab:n tuotteet suunnitellaan Suomessa yli 30 vuoden kokemuksella. Pitkä historia valaistuksen parissa tekee Limente-valaisimista ja -sähkökalusteista kestäviä, laadukkaita ja turvallisia. Tuotevalikoima pitää sisällään monipuolisen kattauksen LED-valaisimia erilaisiin tarpeisiin ja kaikkiin kodin tiloihin. Lisäksi löydät valikoimasta Limenten tyylikkäät pistorasiat ja tuotteet langattomaan valonohjaukseen. Yhdessä tuotevalikoima kattaa kaiken toimivan ja helposti ohjailtavan valaistuksen luomiseen.

Valaistuksen loistavat mahdollisuudet

Valaistus on yksi tärkeimmistä asioista kodin sisustuksen suunnittelussa. Valaistus vaikuttaa kodin tunnelmaan, turvallisuuteen ja viihtyvyyteen. Toimivan valaistuksen pitää olla riittävä ja oikeanlainen, sopiva juuri oikealla hetkellä ja siellä missä sitä tarvitaan. Nämä vaatimukset asettavat valaistuksen suunnittelulle ja valaisimille suuren haasteen.

Limenten LED-valaisimien valikoiman monipuolisuus mahdollistaa erilaiset valaistusratkaisut kotiin. Tuotteet on suunniteltu sopimaan useimpiin kodin tiloihin aina kylpyhuoneesta keittiöön ja oleskelutiloihin. Valaisimia voi hyödyntää eri tavoin eri huoneissa, riippuen siitä millaista valoa tilaan kaivataan. Valikoima kattaa LED-nauhat ja profiilivalaisimet sekä katto-, kaluste- ja kylpyhuonevalaisimet. Limente-tuotteet mahdollistavat myös helppokäyttöisen valonohjauksen, jolloin pystytään säätämään värilämpötilaa ja himmentämään valoja tarpeen mukaan.

Valaisimien lisäksi Limenten mallistosta löytyy monipuolinen keittiöpistorasioiden valikoima. Skandinaaviseen sisustukseen sopivat, tyylikkäät pistorasiat on suunniteltu erityisesti käytännöllisyys edellä. Eri väreissä saatavista pistorasioista löytyy myös USB-liitännällä ja langattomalla laturilla varustetut mallit. Keittiön toimivuutta mietittäessä siististi kaapiston alle asennettavat sekä tasoon upotettavat pistorasiat ovat käytettävyyden kannalta ehdoton valinta.

Vastuullinen valinta

Vastuullisuus tuotteiden suunnittelussa, valmistuksessa ja arjen työnteossa on Limentellä kiinteä osa yrityksen jokapäiväistä toimintaa. Ekologiset arvot sekä kestävä kehitys pyritään huomioimaan Limenten tuotteiden kehityksessä sekä niiden elinkaaressa. Modulaariset helposti toteutettavat sekä jälkikäteen muokattavat valaistusratkaisut takaavat energiatehokkaan ja pitkäikäisen malliston. Tuotteiden pitkää elinikää tukee myös kattava varaosasaatavuus.
Limente-tuotteet ovat huoleton ja kestävä valinta.

1-48 / 334

334 tuotetta

1-48 / 334

334 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.