Bathco – Pesualtaita jokaiseen makuun

Laadukkaat ja muotoilultaan ajattomat Bathco-pesualtaat edustavat espanjalaista osaamista parhaimmillaan. Tämän tinkimättömän laadun vuoksi Bathcon tuotteille myönnetään viiden vuoden takuu tuomaan entisestään käytön turvaa. Koska pesuallas on pitkäaikainen hankinta, tulee ulkonäön miellyttää vielä vuosienkin päästä. Siksi Bathcon pesualtaat valmistetaan kauniin selkeälinjaisiksi, ajattoman tyylikkäiksi ja erityisen mukaviksi käyttää.

Bathco-pesuallasvalikoimasta löytyy sopiva malli jokaiseen kohteeseen, sillä valinnan varaa riittää. Upeita lasialtaita on saatavana eri kokoisiin tiloihin ja värivalikoimassa löytyy punainen, sininen sekä aina niin näyttävä musta. Myös malja-altaat ovat kauniita katseen vangitsijoita ja miellyttävät vaativampaakin käyttäjää. Perinteiset posliinialtaat täydentyvät vielä tasoaltailla sekä kätevillä upotettavilla pesualtailla. Valikoima kattaa muotoilultaankin kaikki tarvittavat vaihtoehdot, sillä design-vaihtoehtoja ovat pyöreä, ovaali, neliskulmainen tai suorakulmainen malli.

Esimerkiksi upotettava pesuallas istuu täydellisesti kylpyhuoneeseen ja leveysvaihtoehtoja löytyy useita. Seinään kiinnitettävät altaat taas mahtuvat kapeampaankin tilaan helposti. Jos toiveissa on kaksi pesuallasta vieretysten, löytyy Bathcolta sopiva ratkaisu. Näin suurempienkin perheiden aamutoimet sujuvat sutjakkaasti. Valumarmorista valmistettu allas vaatii tilaa leveyssuunnassa 120 cm.

Pesualtaiden lisäksi valikoimasta löytyy pienempäänkin tilaan mahtuva kylpyhuonekalusteryhmä. Mitat ovat sutjakkaat 440 x 250 mm. Ryhmään kuuluu kaappi ja hylly, jotka tarjoavat sopivasti säilytystilaa yhdistettynä tyylikkään linjakkaalla ulkonäöllä. Nämä kalusteet kiinnitetään seinälle, joten ne pysyvät vankasti paikallaan vuosi toisensa jälkeen. Toimitussisältöön kuuluu myös lisäksi hartsista valmistettu valkoinen pesuallas sekä peili hyllyllä. Niza-ryhmän väri on valittavana joko harmonisena wengen värisenä tai aina ajankohtaisena valkoisena.

Kuten Netraudan tuhannet tuotteet, myös Bathcon pesualtaat ja kylpyhuoneryhmät toimitetaan kotipihaan saakka. Osa tuotteista vieläpä 24 tunnin pikatoimituksella, mikä tarkoittaa, että tuote lähtee asiakkaalle vuorokauden sisällä tilauksesta.

Huomioithan, että osa ominaisuuksista saattaa olla mallikohtaisia.

 

1-17 / 17

17 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-17 / 17

17 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18