Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

Kekkilä - tuotteita pihoille ja parvekkeille

Kekkilä on suomalainen yritys, joka on erikoistunut erilaisten kasvualustojen, katteiden sekä kasviravinteiden kehitykseen ja valmistukseen. Tuotevalikoima kattaa materiaalit niin harrastajille, viherrakentajille kuin ammattilaisillekin. Valikoimista löytyy laadukkaat maa-aineet ja mullat suursäkeissä sekä lavatoimituksena, kompostorit ja ​kuivakäymälät.

Kekkilän Tehokäymälä kompostoi jätteet ja soveltuu tyylikkään ulkonäkönsä vuoksi jokaiseen käymälärakennukseen. Se on kestävä, mukava käyttää ja helppo pitää puhtaana. Tehokäymälää voidaan käyttää vuoden ympäri, sillä se on lämpöeristetty. Helposti asennettava käymälä soveltuu jopa 6 henkilön perheelle. Puutarha- ja mökkikompostorin avulla tulee tarvittaessa yli 300 litraa lisäkapasiteettia jälkikompostointiin.

Kekkilän kuivikekäymälä on ekologisten käymälöiden klassikko. Se ei tarvitse toimintaansa lainkaan vettä saati sähköä. Se on erittäin helppokäyttöinen, kestävä ja puhdistettavuudeltaan omaa luokkaansa. Päältä täytettävään kuivikeainesäiliöön lisätään kuivikeainetta käymäläjätteen sekaan ja n. 200 käyttökerran jälkeen sisältö kipataan jälkikompostoitumaan kahden vuoden ajaksi puutarhajätteiden sekaan. Ilmankiertosäätimellä voidaan vaikuttaa ilman kiertoon vuodenajasta riippuen ja saranoitu lämpöistuin tekee käytöstä miellyttävää.

  • 1

1-46 / 46

46 tuotetta

  • 1

1-46 / 46

46 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.