Kekkilä - tuotteita pihoille ja parvekkeille

Kekkilä on suomalainen yritys, joka on erikoistunut erilaisten kasvualustojen, katteiden sekä kasviravinteiden kehitykseen ja valmistukseen. Tuotevalikoima kattaa materiaalit niin harrastajille, viherrakentajille kuin ammattilaisillekin - tuotteet parvekekasvatukseen ja viljelylaatikot, kompostorit, kuivakäymälät, pihakivet ja laatat sekä koristekatteet, mullat ja mäntykatteet suursäkeissä.

Kekkilän Vihervaja Verso mahtuu jopa pieneen rivitalopihaan. Vihervajassa voidaan viljellä esimerkiksi tomaattia ja yrttejä. Se tarjoaa myös näppärää säilytystilaa puutarhatyökaluille. Erilaisista moduuleista rakennettavat vihervajat huomioivat jokaisen pihan ja puutarhan ominaispiirteet. Helposti koottava vihervaja on kotimaisesta puusta ja karkaistusta laisista valmistettua laatua ja se voidaan maalata vaikkapa oman talon väriseksi.

Kekkilän tehokompostori on tarkoitettu biojätteiden ympärivuotiseen kompostointiin. Se sopii pihaan kuin pihaan, sillä se muistuttaa muitakin pihan jäteastioita. Täyttö ja tyhjennys sujuu helposti ja eristys on ensiluokkainen, joten kompostointiprosessi on käynnissä talvellakin. Ainutlaatuisen ilmanvaihtojärjestelmän ansiosta ilmankiertoa voidaan säätää. Jos tarpeen, tehokompostorin tilavuutta voidaan kasvattaa 100 litran korotusosalla.

Tehokäymälä kompostoi jätteet ja soveltuu tyylikkään ulkonäkönsä vuoksi jokaiseen käymälärakennukseen. Se on kestävä, mukava käyttää ja helppo pitää puhtaana. Tehokäymälää voidaan käyttää vuoden ympäri, sillä se on lämpöeristetty. Helposti asennettava käymälä soveltuu jopa 6 henkilön perheelle. Puutarha- ja mökkikompostorin avulla tulee tarvittaessa yli 300 litraa lisäkapasiteettia jälkikompostointiin.

Kekkilän kuivikekäymälä on ekologisten käymälöiden klassikko. Se ei tarvitse toimintaansa lainkaan vettä saati sähköä. Se on erittäin helppokäyttöinen, kestävä ja puhdistettavuudeltaan omaa luokkaansa. Päältä täytettävään kuivikeainesäiliöön lisätään kuivikeainetta käymäläjätteen sekaan ja n. 200 käyttökerran jälkeen sisältö kipataan jälkikompostoitumaan kahden vuoden ajaksi puutarhajätteiden sekaan. Ilmankiertosäätimellä voidaan vaikuttaa ilman kiertoon vuodenajasta riippuen ja saranoitu lämpöistuin tekee käytöstä miellyttävää.

Askelpolku-laattojen avulla onnistuu tyylikkäiden polkujen ja terassialueiden rakentaminen. Uutta on pihalaattojen pyöreä muoto, joten vain mielikuvitus on rajana. Upea kokonaisuus syntyy myös yhdistelemällä vaikkapa isoja ja pieniä laattoja keskenään tai laittamalla väliin myös koristekiviä .

Kekkilän koristekatteet ja mullat toimitetaan näppärästi suursäkeissä kotipihaan saakka. Esimerkiksi havupuumulta on rakenteeltaan kestävää ja pitkäikäistä. Se soveltuu parhaiten esimerkiksi havupuille, alppiruusuille ja pensasmustikoille eli happamassa maassa viihtyville kasveille.

Huomioithan, että osa ominaisuuksista saattaa olla mallikohtaisia.

1-30 / 30

30 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-30 / 30

30 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18